Европейската комисия (ЕК) одобри предложената от българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП

...
Европейската комисия (ЕК) одобри предложената от българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП
Коментари Харесай

ЕK одобри предложената от Андрей Новаков програма срещу манипулирането на километражите

Европейската комисия (ЕК) утвърди препоръчаната от българския евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков стратегия против манипулирането на километражите, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Предложението на стойност 1.25 милиона евро, носещо името O.R.E.L, е получило оценка „ B “ - с единица по-ниско от оптималната допустима. Предстои програмата да бъде заложена в Бюджет 2018 на Европейския съюз (ЕС) и да стартират подготвителни дейности за нейното използване.

O.R.E.L планува основаването на единна осведомителна система, която да сплотява данните, събирани по време на годишните механически прегледи на всички моторни транспортни средства и да разрешава тяхната обмяна в Европейски Съюз. Така показанията за пробег на всички използвани коли, микробуси или камиони ще бъдат обновявани по време на годишния механически обзор и ще са налични на основан за задачата уебсайт.

Това е второто следващо предложение от българския евродепутат Андрей Новаков, което получава утвърждение и финансиране от Европейска комисия. Първото бе програмата A.L.E.C.O, която финансира стажовете на млади бизнесмени от България и останалите страни-членки, в Съединени американски щати, Сингапур и Израел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР