Европейската футболна централа (УЕФА) е напълно запозната с цялата разразила

...
Европейската футболна централа (УЕФА) е напълно запозната с цялата разразила
Коментари Харесай

Чака се решението на УЕФА за мача България - Унгария

Европейската футболна централа (УЕФА) е изцяло осведомена с цялата разразила се обстановка към европейската подготовка сред селекциите на България и Унгария.

От Нион са открили всички събития от 13-и ноември, откакто по-рано стана ясно, че Община „ Пловдив “ отхвърли опцията квалификацията да се организира на стадиона на Ботев Пловдив, а точно „ Христо Ботев “ и в този момент към момента не се знае на коя сцена ще се организира срещата.

В формалния уебсайт на европейската футболна централа към момента стои „ Колежа “ като титулярен стадион, само че се чака в околните часове или най-късно във вторник от Швейцария да дадат крайното мнение по тематиката, добавя Нова нюз.

Това ще е дебютен мач за новия народен селекционер Илиан Илиев, който размени Младен Кръстаич на поста народен селекционер. В група G пък „ лъвовете “ към момента нямат записан триумф като имаме 2 точки от шест изиграни срещи. В днешния ден също по този начин пък президентът на родния футбол приказва за неговото бъдеще отпред на футболния съюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР