Европейската агенция за управление на оперативното сътрудничество по външните граници

...
Европейската агенция за управление на оперативното сътрудничество по външните граници
Коментари Харесай

Нова карта показва къде в Европа можеш да пътуваш и при какви условия

Европейската организация за ръководство на оперативното съдействие по външните граници на страните членки (Frontex) разгласява карта с настоящите забрани, ограничавания и благоприятни условия за пътешестване в Европа в изискванията на ковид.
Картата дава опция за следене както на краткотрайните ограничавания, въведени в целия Европейски Съюз и Шенгенското пространство, по този начин и информация за Англия.
Картата е част от ограниченията на Frontex в отговор на пандемията от COVID-19. На 15 май изтича рекомендацията на Европейската комисия за неналожителни пътувания на европейски жители. Така, след тази дата всеки, който ще пътува, ще може да се осведоми от картата за ограниченията, които са в действие в другите страни - да вземем за пример дали продължава интервала на изключително състояние, позволено ли е пътуването и с какъв тип превоз, както и редица други разяснения.
Картата e налична ТУК, като по последни данни във всички страни от Европейски Съюз към момента са в действие ограничаващи ограничения по границите. Картата се актуализира с оглед развиването на обстановката.
Още: " НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 12 май "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР