Европа за нас не е чужбина, ние сме пълноправни членове

...
Европа за нас не е чужбина, ние сме пълноправни членове
Коментари Харесай

Карадайъ в Брюксел: Властимащите искат да променят цели закони, за да назначат свои хора

Европа за нас не е чужбина, ние сме пълноправни членове на Европа. Темите, които са вътрешни за България са и тематики на целия Европейски съюз. България има някои свои тематики, които ние ги разясняваме и е време да се търси консенсус, с цел да се осъществят тези промени. Говори се за антикорупционно законодателство, само че някои политици го схващат по метод, че в съответни самостоятелни комисии и органи би трябвало да назначат свои хора. И единствено поради назначението на свои хора да се трансформират цели закони, с цел да може управленията да се подменят със " свои хора " на властимащи. Това разяснява ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в Брюксел.

Лидерът на Движение за права и свободи се срещна с Вера Йоурова, зам. - ръководител на Европейската комисия по полезности и бистрота.

Във вторник, 1 февруари 2022 година, Мустафа Карадайъ ще е на посещаване в централата на партия АЛДЕ в Брюксел и ще има среща с народни представители от Република Северна Македония.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР