Европа се довери на Стефан Радев, затова призовавам жителите на

...
Европа се довери на Стефан Радев, затова призовавам жителите на
Коментари Харесай

Асим Адемом от ГЕРБ: Европа се довери на Стефан Радев, нека и жителите на Сливен му се доверят

Европа се довери на Стефан Радев, по тази причина приканвам жителите на Сливен и общината също да му се доверят на 29 октомври. Това съобщи евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов, който излезе с апел за идните локални избори. „ Запознах се с управническата стратегия на Стефан Радев и считам, че тя е най-балансираната и изпълнима в Сливен. А неговата администрация работи най-добре с европейските институции. Взаимодействието с Европа е основно при реализирането на огромни планове и отключването на редица благоприятни условия за възползване от европейската взаимност. Затова кандидатурата на Стефан Радев и листата от ГЕРБ в Сливен нямат действителна опция. Демокрацията дава право на всеки да споделя възгледите си, а на хората – да избират. Призовавам на 29 октомври жителите на Сливен още веднъж да създадат верния избор и да се доверят на индивида, на който се довери и Европа – Стефан Радев “, съобщи Асим Адемов в своето видеообръщение.
По думите му претендентът на ГЕРБ Стефан Радев, който излиза на локалния избор за трети мандат, е един от двамата локални политици, които са разпознаваеми и добре признати на европейско равнище. Другият е Десислава Танева.
„ През последните години екипът на Стефан Радев съумя да изправи града на крайници и да осъществя редица положителни планове за Общината. Кметът работи и в сложни времена поради войната, пандемията от КОВИД и нестабилната политическа конюнктура. Стефан Радев обаче има поддръжката на Европа. Затова и хората би трябвало да го поддържат на 29 октомври “, безапелационен е евродепутатът.
За Стефан Радев и мощната листа на ГЕРБ Сливен можете да гласувате с номер 7 в бюлетината!
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР