Европа отново отвори границите си за посетители и възможностите за

...
Европа отново отвори границите си за посетители и възможностите за
Коментари Харесай

21 дни в Европа с едно зареждане на Huawei Watch 3 Pro |

Европа още веднъж отвори границите си за гости и опциите за проучване на Стария континент. В разгара на летния сезон Huawei насочи предизвикателство към двама приключенци – за 21-дневно странствуване през 8 страни. По време на пътешествието си те ще вземат участие в голям брой провокации, ще се срещат с локални почитатели, ще преоткрият другите лица на Европа, и редом с това ще ревизират дали батерията на Huawei Watch 3 Pro ще издържи продължителността и натоварването на тази задача.



21 дни, 8 страни и по един смарт часовник на всеки от приключенците, които няма да се зареждат въобще по време на пътуването, на пръв взор наподобява като невъзможна задача. Но с HUAWEI Watch 3 Pro сходно пътешестване е освен допустимо, а и в действителност се случва, и всеки може да бъде част от него – във физическия или цифровия свят.

От 26 юли до 15 август Жужа и Андрей Тренейро, екипирани с HUAWEI Watch 3 Pro, ще пропътуват 4 хиляди километра от Атина до прелестния остров Паг в Хърватска, преминавайки през България, Сърбия, Румъния, Унгария, Австрия и Словения. Те ще станат очевидци на спиращи дъха гледки и ще вземат участие във вдигащи адреналина прекарвания, които не бяха налични през последната година. От корабоплаване по езерото Балатон, през джет-ски и нахлуване надълбоко в тъмните гори някъде в Трансилвания – можете да следите прекарванията им всекидневно в обществените мрежи на Huawei –  и  

Старият град на Атина, колоритните улички в София и планините в Трансилвания са единствено част от местата в програмата на това премеждие. А измежду провокациите са бънджи скокове, планинско колоездене, ски втурване от страна в страна и още доста вълнуващи неща, които може да правиш в Европа през лятото. Двамата приключенци ще посетят още загадъчен палат в трансилванските гори, от който ще им се смрази кръвта, a всички, които следват Huawei в обществените мрежи, ще имат шанса да споделят с тях и да вземат участие в избора на поставените им провокации.

Нещо повече, с HUAWEI Watch 3 Pro на китката, Жужа и Андрей ще могат да проследят цялото си премеждие с помощта на множеството датчици, с които той е снабден.

От разбора на съня, през следенето на пулса по време на рискови спортове и останалите разнородни дисциплини, до броенето на всекидневно направените крачки. HUAWEI Watch 3 Pro ще бъде техен незаменм сътрудник по време на цялото пътешестване. Във всяка страна те ще тестват разнообразни негови функционалности, като следене на пулса, равнището на стрес и потреблението на eSIM, с цел да ревизират на процедура неговата полза. Приключенците ще разполагат и с FreeBuds 4, които ще им дават изумително аудио преживяване отвън колата, както и с HUAWEI MatePad 11 за случаите, когато им би трябвало по-голям екран.

Вие също можете да станете част от това премеждие. За задачата е належащо просто да следвате обществените профили на Huawei за България –  и  
Така ще можете да се почувствате част от това удивително приключенско пътешестване в Европа за 21 дни – колкото устоя животът на батерията на Huawei Watch 3 Pro в Long-Life Battery Mode.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР