Евродепутатката Цветелина Пенкова откри първия си Информационен център в Студентски

...
Евродепутатката Цветелина Пенкова откри първия си Информационен център в Студентски
Коментари Харесай

Цветелина Пенкова вече има информационен център в София

Евродепутатката Цветелина Пенкова откри първия си Информационен център в Студентски град. В цветното помещение на бул. „ Иван Странски “ №1 тя посрещна другари и представители на юношески организации, тъй като съществуването на офиса е ориентирано към младежите. В него те ще могат да обменят хрумвания, да получават информация, само че и да играят на джаги, както и да си вършат селфита в особено завършен ъгъл.

Целта на Центъра е да обезпечи достъп на младежите и жителите от община Студентска до тематиките и проблемите, които се разискват в Европейска комисия и Екологичен потенциал, както и да спомага с пространство за споделено учене и подготовка, зони за забавление, като ъгъл за принтиране и ксерокопиране.

В Центъра ще се провеждат срещи с сполучливи персони и забавни хора, ще се организират съвещания по кандидатстване и подготовка на европроекти, и осъществяване на креативен и бизнес хрумвания.

Посланичката на Мароко Н. Пр. Закия Ел Мидауи, водачът на столичните социалисти Калоян Паргов, заместник-председателят на Народното събрание Кристиан Вигенин и доста съидейници поддържаха Цветелина Пенкова. В късата си тирада тя акцентира, че се надява центърът да се трансформира в притегателно средище за младежите и таман затова той се намира в Студентски град.

Сред гостите на събитието бяха проф. Стоян Денчев от УниБИТ, тв водещата Наталия Симеонова, доцент Велимир Велев, идеологът за основаването на "Училище за зрение " към "Невиждан спектакъл ", една от неговите актриси и нейното куче-водач.

Предстои разкриване на Информационни центрове на Цветелина Пенкова във Велико Търново и Силистра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР