Евродепутатите от ГЕРБ/СДС в Европейския парламент Андрей Ковачев, Андрей Новаков,

...
Евродепутатите от ГЕРБ/СДС в Европейския парламент Андрей Ковачев, Андрей Новаков,
Коментари Харесай

Евродепутатите от ГЕРБ в писмо до ЕП и ЕК: Служебният кабинет действа като предизборен екип на президента

Евродепутатите от ГЕРБ/СДС в Европейския парламент Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Асим Адемов, Ева Майдел, Емил Радев и Александър Йорданов изпратиха писмо до своите сътрудници и до еврокомисарите, в което декларират, че служебното държавно управление работи като избирателен екип на президента Румен Радев за идните през есента избори за държавен глава.

" Методите, които употребяват, са същите като тези, употребявани от комунистическата полиция, когато репресират политическите си съперници ", акцентират те.

В писмото евродепутатите декларират, че употребяваният от министъра на вътрешните работи Бойко Рашков израз " някогашни хора “ е бил използван от комунистическия режим за обозначаване на съперниците му, които са били изпратените в трудови лагери или на гибел.

Евродепутатите показват и терзания от назначената от него за шеф на кабинета му Елена Фичерова, за която настояват, че е обвързвана с предприемача Васил Божков и считат, че е допустимо да има зависимости сред Божков и кабинета на президента Румен Радев.

В писмото си те показват и опасността на министър Рашков, че би уволнил публицисти след направено с него изявление по една от огромните малките екрани.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР