Евродепутатът от ВМРО и групата на ЕКР в Европейския парламент

...
Евродепутатът от ВМРО и групата на ЕКР в Европейския парламент
Коментари Харесай

Ангел Джамбазки: Българският премиер в Европа не трябва да говори за самолети и шарени балони, а да отстоява интересите ни!

Евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация и групата на ЕКР в Европейския парламент /ЕП/ Ангел Джамбазки разкритикува премиера акад. Николай Денков за изявлението му по време на дебата „ Това е Европа “, който се организира през вчерашния ден в Страсбург. 

„ В речта си към Европейския парламент българският министър-председател направи къса ретроспекция, включваща двете международни войни, само че пропусна да означи наближаващата годишнина от Ньойския диктат, който разпокъса България. Пропусна и да обърне внимание на тематики от национално значение, да вземем за пример потребността България незабавно да бъде призната в Шенген “ , уточни Джамбазки. И добави:

„ За нас от Вътрешна македонска революционна организация националният интерес стои над всичко. Това би трябвало да прави и българският министър-председател. Не да приказва за самолети, шарени балони и впрочем празнословия, а да откроява и пази ползите на българските жители, които са фактическия му шеф. Денков би трябвало да приказва за високите цени на силата, доведени от брюкселските зеленистки политики, за високите цените в магазините, за отношението към българите, като че ли са втора употреба хора. “

Джамбазки приказва и за дългогодишната битка на Вътрешна македонска революционна организация за отбраната на правата на българите в Северна Македония и Сърбия , където и до ден-днешен човешките права биват потъпкани, а хората с българско съзнание мачкани и преследван и.

Вътрешна македонска революционна организация изисква от министър-председателя на България да се води от родолюбие и национализъм , а не да слугува на непознати ползи, се показва още в позицията на политическата мощ. 

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР