Евродепутатът от групата на социалистите Елена Йончева се обяви против

...
Евродепутатът от групата на социалистите Елена Йончева се обяви против
Коментари Харесай

Елена Йончева се обяви против участие на БСП в коалиция с ГЕРБ

Евродепутатът от групата на социалистите Елена Йончева се разгласи срещу вероятно присъединяване на Българска социалистическа партия в коалиция с ГЕРБ.

Пред Българска национална телевизия Йончева насочи рецензии към управлението на Българска социалистическа партия, което съгласно нея не се опълчва действително на ГЕРБ и би приело да взе участие в ръководство дружно с тази партия.

" Мария Габриел е препоръчана за министър председател, само че в действителност би трябвало да преглеждаме Мария Габриел като Борисов. Българска социалистическа партия в лицето на Нинова дълги години обясняваше, че се бори с ГЕРБ, с цялата тази система, която те въплъщаваха дълги години в България. Всъщност това е имитационна политика, госпожа Нинова не се бори с ГЕРБ, а в противен случай, тя употребява всички свои механизми, с цел да поддържа това ръководство и един ден ще се влезе в коалиция. "

Според Елена Йончева сходно развиване ще обезличи изцяло Българска социалистическа партия и тя ще изгуби още повече гласове на последващи избори.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР