Евродепутатът Николай Бареков обяви, че една сянка, която е надвиснала

...
Евродепутатът Николай Бареков обяви, че една сянка, която е надвиснала
Коментари Харесай

Бареков: Борисов да не се окаже мишка-посредник между тигрите ЕС и Ердоган? И къде са покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров, Симеонов с викове срещу тирана от Босфора?

Евродепутатът Николай Бареков разгласи, че една сянка, която е надвиснала над България дава явен знак за това, какво се случва на политическата сцена у нас.

Ето какво написа Бареков в персоналния си профил във Facebook:

Дали господин Борисов си реши вярно силите на медиатор в счупените връзки Европейски Съюз - Ердоган? Напълно разумно е той да се озове в ролята на мишка, която посредничи сред два гладни тигъра.

Къде обаче се покриха трите църкащи мишлета Каракачанов, Сидеров и Симеонов, които от години паразитират на гърба на гласоподавателите си с крясъци против тирана от Босфора? Благодарение на Ердоган и неговата надвиснала сянка доста неща в българската политическа кал стават ясни като бял ден.

Сигурен съм, че тази вечер най-малко Туск ще сложи мечтаните от нас въпроси за влошените връзки на Турция със съседите и, за убийствата в Сирия и за публицистите в турските зандани.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР