Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки каза, че ще

...
Евродепутатът и зам.-председател на ВМРО Ангел Джамбазки каза, че ще
Коментари Харесай

ВМРО може да организира референдум за Северна Македония

Евродепутатът и зам.-председател на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки сподели, че ще изиска референдум, в случай че бъде заменен курсът на България за участието на Северна Македония в Европейския съюз. Становището му беше публикувано от пресцентъра на партията във връзка идното съвещание на Консултативен съвет за национална сигурност в понеделник.

От Вътрешна македонска революционна организация обясниха, че мотив за позицията на Джамбазки са поредност изявления на представители на ръководещото болшинство за активирането на стопански, транспортни и всевъзможни други действия за ефикасното консолидиране на районен съд Македония към европейското семейство.

Европдепутатът споделя, че не е ясно какви са параметрите на мандата при визитата на съветника на министър-председателя Кирил Петков Весела Чернева, която е била в Скопие.

" Категоричен съм, че всевъзможни опити да се заобиколи Договорът за добросъседство или наложения мораториум, без съответните дейности от страна на политиците в Скопие, ще бъдат посрещнати от българския народ с ответни дейности ", споделя Джамбазки.

Той приканва тези, които имат вяра, че Македония не би трябвало да бъде пусната в Европейски Съюз без да извърши поставените от България условия да бъдат в понеделник пред Президентството.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР