Евродепутатът и новоизбран лидер на ВМРО Ангел Джамбазки направи тази

...
Евродепутатът и новоизбран лидер на ВМРО Ангел Джамбазки направи тази
Коментари Харесай

Джамбазки възмути Европарламента с подобие на нацистки поздрав

Евродепутатът и новоизбран водач на Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки направи довечера сходство на хитлеристки привет в пленарната зала на Европарламента в Страсбург и бе предизвестен от председателката на Екологичен потенциал Роберта Мецола (Малта), че след инспекция може да бъде осъден строго. 

Джамбазки бе единственият евродепутат от България, който се изрече в дебата за обвързването на еврофондовете с върховенството на закона след решението на Съда на Европейски Съюз, че подобен механизъм може да работи законно в Европейски Съюз. Той приказва енергично в отбрана на Унгария и Полша, които са евентуално визирани като първи цели на този механизъм, и най-после извика " Да живее Орбан! ", " Да живее Качински ", " Да живее Европа на нациите ". След това язвително подкани присъстващите в залата: " Започвайте да викате А-а-а, У-у-у! " Докато се оттегляше към мястото си, се извърна на стълбите и протегна дясната си ръка с изпъната напред длан.

Роберта Мецола прекъсна идващия оратор, с цел да съобщи: " В тази зала не са възможни никакви нацистки и фашистки знаци. Ще създадем инспекция и в случай че е по този начин, ще наложим строго наказване на господин Джамбазки ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР