Евродепутатът Ангел Джамбазки смята, че след разгрома на Ислямска държава

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки смята, че след разгрома на Ислямска държава
Коментари Харесай

Джамбазки: След разгрома на Ислямска държава на Балканите ще се върнат много бойци от Балканския легион

Евродепутатът Ангел Джамбазки счита, че след разгрома на " Ислямска страна " на Балканите ще се върнат доста бойци от Балканския легион, най-вече от Косово, Босна, Македония и Албания. Затова съгласно него е належащо ново заканодателство в границите на Европейски Съюз, което да отбрани Европа от ислямистите.

Темата става актулна и за България, която до момента беше просто директна зона за ислямистите, твърди Джамбазки като се базира и на австрийското разузнаване:

В момента, в който те към този момент са изгонени, Мосул падна, Ракка падна, те към този момент ще стартират да се връщат. Затова е извънредно належащо и приемането на ново законодателство за гарантиране на националната ни сигурност.

Българските евродепутати ще се опълчват на промените в Дъблинския правилник. Ако бъде признато задължението на първата страна да приема всеки, който се е записал на нейна територия, единствено за предходната година у нас би трябвало да се върнат 80 хиляди души, безапелационен е Джамбазки:

В договорите на никое място няма такива отговорности, а договорите би трябвало да се съблюдават. Това е недопустимо и неприемливо, тъй че регламентът няма да бъде изменен по този метод или най-малко, в случай че бъде изменен, ще срещнат всеизвестен скандал.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР