Евродепутатът Ангел Джамбазки се изказа изключително остро срещу петицията, внесена

...
Евродепутатът Ангел Джамбазки се изказа изключително остро срещу петицията, внесена
Коментари Харесай

Джамбазки: Зарадите зелените терористи и изнудвачи всяко едно семейство ще трябва да плати 3000 лева

Евродепутатът Ангел Джамбазки се изрече извънредно остро против петицията, импортирана в европарламента, за прекъсването на построяването на Автомагистрала " струма " в частта й през Кресненското дефиле.

" Една група изнудвачи, за жалост с българско поданство, маскирани като " зелени " организации, а в действителност са просто едни " зелени " талибани, " зелени " изнудвачи, се пробват да попречат на построяването на автомагистралата през дефилето, тъй като техният план беше по-различен. Те работят за непознат интерес. Опитват се да докарат различен план, обвързван с прокопаването на тунел.Там още веднъж е тяхната швейцарска връзка, там още веднъж са техните грантови ползи. Сега се пробват да прекарат тази петиция през Европейския парламент, която ще попречи България да приключи автомагистрала " Струма ". Това е срещу нашия народен интерес. Сметнато е доста просто - в случай че се случи тяхното искане, това ще значи, че всяко едно българско семейство ще би трябвало да заплати към 2000-3000 лв. отплата за тези разходи. Калкулацията е на база до момента изхарчените средства, и на тези, които би трябвало да бъдат вложени до построяването на автомагистралата. Ако бъде спряно европейското финансиране, ние би трябвало да върнем това, което до момента е построено, и след това да доплатим остатъка, който би трябвало да бъде вложен в построяването й. Долу-горе става дума, аз не съм строител, само че това, което получавам като информация, всяко българско семейство ще би трябвало да задели към 3000 лв. за тази интервенция ", сподели той в ефира на предаването " Плюс Минус " по " нова телевизия ".

" За страдание, има и български сътрудници, които им адвокатстват. Ще се гласоподава другата седмица. Ще има и нашенци, които ще гласоподават срещу националния интерес. Тогава ще ви имате и поименно българските представители, които ще гласоподават " за " и " срещу ". Вие сами преценете би трябвало ли да има връзка сред София и Солун. Трябва ли да има връзка сред София и Видин, Солун и Лом, тъй като това е най-бързият път за китайското карго от Солун, до Лом, до Видин и оттова по реката до всички европейски страни. Това би натоварило нашата инфраструктура, това би основало работни места, това би избавило човешки животи в дефилето. Тези, които се борят за здравето на жълтоперия дръндарец и не знам си какъв дрънгоч, в действителност са същите, които работят против нашия интерес - това са " зелените " терористи, " зелените " рекетьори, " зелените " изнудвачи. Те пречат да се направи Банско, да се направи Витоша. Те работят за непознати ползи - дали ще са немски, дали ще са швейцраски, дали ще са гръцки... ", съобщи ядосаният Джамбазки.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести ``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР