Еврочиновникът е висша форма на чиновник. Тоест, всичко му е

...
Еврочиновникът е висша форма на чиновник. Тоест, всичко му е
Коментари Харесай

Честита Коледа и да пукнете дано!

Еврочиновникът е висша форма на служител. Тоест, всичко му е висше. Дори и нелепостите.

Защото, по какъв начин другояче бихме нарекли блясъкът в решението на чистия еврочиновнически разум, че Коледа не е подходящо да съществува? Коледа наскърбява, внася яд, гняв и ад в нехристиянските души. Коледа е засегнатост за европейския дух. Папата най-сетне се светна, че това директно го касае и измрънка нещо неубедително в отбрана на Коледата. Но очевидно самоq с цел да ни заблуди.

Чудя се що за безумен талибан би трябвало да си, че да се обиждаш на нечий празник?

Мигам в креативен унес и си представям актуалния, новия европеец. Клечи пред бутик за скъпи часовници, люпи афектиран шамфъстък и мисли по какъв начин да избие повече хора точно на празника им, и по този метод да си засити малко обидата.



Или пък другия, розовия европеец. Седи си с мрежестите чорапи на европейската чаршия и внимава да не му излезе бримка от виенския стол. И до момента в който посръбва кафето си, което е с обезмаслено мляко, стевия, четири типа консерванти и три овкусители, с мирис на натурална папая, е афектиран, че Дядо му Коледа като дребен му е подарил танкче, вместо по този начин стремежи анален разпръсквач за подрастващи. Поне танкчето да беше розово, мамка му, мисли си розовия европеец и ненавижда ли ненавижда Коледата.

А еманципирания европеец пък седи в бара, пие бира и се оригва като прасе, тъй като по този начин показва най-добре себе си. В паузата сред бирите се замисля какъв брой бири би трябвало да изпие, с цел да му поникне пенис, с който да може да сочи верния път на този другояче остарял и смарангясан континент. Трябва да признаем, че и еманципираният ненавижда Коледа, тъй като дядо Коледа е мъж… А баба Коледа? Ама Дядо Коледа май е и бял, ами афроамериканския дядо? Добре де, не може ли да се реалокира на Южния полюс, вместо на Северния или най-малко да са двама – един женски, един мъжки, един на Север, един на Юг, пфф забравихме този по средата...

А оня, сдуханияj европеец? Той, благия, нищо не ненавижда, тъй като не смее. Обучен е да бъде добър. Като му ударят пестник - да обърне и другата буза, а в случай че се постанова да валят още плесници, е приучен да докара жена си и децата. И ги води да ядат плесници, единствено мир да има.

Мир и заплата. Защото без заплата кой ще заплаща заемите? Банката ще му вземе къщата, по остаряла европейска традиция. Затова оня, сдухания, търка нашамаросаната си буза и мълчи. Мълчи и ненавижда Коледа, тъй като по този начин са споделили тези от горната страна. А тези от горната страна са биз-бизе с банките и човек не би трябвало да си скапва връзките с тях. Но по какъв начин по този начин може да ненавижда, като той се е врекъл в европейската полезност да не ненавижда. Само котката на Шрьодингер може да отговори на този никак не лек въпрос.



А пък еврочиновникът седи над всички като една орлица и издава декрети за, хайде да не е унищожаване на Коледата, а някак за нейното отместване малко по-встрани. Засега. И вместо Весела Коледа, апелирам да се споделя Празничен Месец. И вместо Дядо Коледа, да е Гражданинът Коледа, тъй като е по-неутрално и е извънредно време да е млад, черен и полово безпристрастен, тъй като това е профилът на нова Европа.

Ние от остарялата Европа… Онази, която даже не е в Европа. Ние, които и до Шенген не додрапахме, тъй като сме безкултурни диваци и безспорни рушители на здравите европейски устои не щем да ненавиждаме Коледа. Ей по този начин на инат не я ненавиждаме. Не я ненавиждаме, с цел да им е гадно на еврочиновниците. А на всичкото от горната страна им пожелаваме: „ Весела Коледа и да пукнете нека. “ Първото, с цел да ви дразним, а второто тъй като по този начин го намираме за редно.

Ако пукнете преди празниците – най-добре.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР