Евроатлантическата ориентация на страната и членството ни в ЕС и

...
Евроатлантическата ориентация на страната и членството ни в ЕС и
Коментари Харесай

Цветанов: Евроатлантическата ориентация и членството ни в ЕС и в НАТО са безалтернативни

Евроатлантическата ориентировка на страната и участието ни в Европейски Съюз и в НАТО са безалтернативни. Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка изказвания на съдружния си сътрудник от Обединени патриоти Волен Сидеров в Крим. Там водачът на „ Атака “ съобщи, че ще упорства за отпадане на глобите против Русия, и че Европа е част от Евразия, по тази причина естествените връзки с Русия би трябвало да се възстановят. 

Посещението на Сидеров е било обсъждано през вчерашния ден на съдружен съвет, разясни Цветанов. От ГЕРБ получили уверения, че патриотът е бил в Крим в персонално качество. И въпреки че съгласно Цветанов заплаха за ръководещата коалиция няма, визитата на Сидеров е притеснително:

" Не го одобряваме за обикновено и аз съм изразил позицията си, тъй че в тази посока се разграничаваме от позицията, която беше декларирана от Волен Сидеров и тук мога да кажа, че Волен Сидеров не е изразител на външната политика на държавното управление и това, което се случи в последните няколко дни, не е здравословно за страната и не е добре за ръководството. Ние имаме съдружно съглашение, което е на база акценти, по които сме се обединили. Подобни елементи в тези съглашения няма, в управническата стратегия няма и това, което сме го дали като обръщение е, че евроатлантическата ориентировка на страната е без конкуренция, и участието ни в Европейския съюз и НАТО ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР