EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив.

...
EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив.
Коментари Харесай

EVN в готовност: Пуска парното, щом свърши циганското лято

EVN Топлофикация е в подготвеност да започва топлоснабдяването в Пловдив. Въпреки че все още времето е лятно, прогнозата за идващите дни е внезапно рухване на температурите.

От компанията припомнят, че клиентите имат опция да изискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната постройка. За задачата е належащо показване на протокол от общо заседание на етажната благосъстоятелност. Документът се показва в офис на EVN в Пловдив или при съответната компания за дялово систематизиране.

Всички над 1200 абонатни станции на EVN Топлофикация обезпечават автоматизиран надзор на топлоподаването според от външната температура. Във всяка абонатна станция са конфигурирани контролери, които разрешават дейно ръководство на топлоподаването.

От сдружението поучават клиентите си да преминат на отдалечен доклад на уредите за топлинна сила и битова гореща вода. Той дава редица преимущества: цялостен и прецизен ежемесечен доклад на всички уреди в постройката в еднакъв ден, без изравнителни сметки и без влизане в парцела за отчитане без нужда от самоотчет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР