EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив

...
EVN Топлофикация е в готовност да стартира топлоснабдяването в Пловдив
Коментари Харесай

EVN има готовност да пусне веднага парното на пловдивчани

EVN Топлофикация е в подготвеност да започва топлоснабдяването в Пловдив по-рано при предпочитание на обособени клиенти, оповестиха от централата на сдружението в града под тепетата. Условията за повсеместен старт на есенно-зимния отоплителен сезон са да има 3 поредни дни, в които средноденонощната температура да е по-ниска от +12°С градуса, както и прогноза за ниски температури в идващите 7-10 дни.

Въпреки че тези условия все още не са налични, само че поради oчакваното намаляване на температурите в идващите дни, EVN Tоплофикация осведоми за предстоящ старт на отоплителния сезон в края на месец октомври или началото на месец ноември и припомня, че клиентите имат опция да изискат по-ранно включване на абонатната станция в тяхната постройка.

За задачата е належащо показване на протокол от общо заседание на постройка етажна благосъстоятелност, в който 2/3 от притежателите документално са изразили единодушието си за това. Протоколът се дава в EVN Офис в Пловдив или при съответната компания за дялово систематизиране (ФДР). До момента отоплението е включено на 3 жилищни и 17 икономически здания в Пловдив, оповестиха през днешния ден от EVN Топлофикация.

Всички абонатни станции на сдружението имат инсталирани сензори за външна температура, които автоматизирано преустановяват топлоподаването, когато температурата се увеличи над нормативно признатите температури. Съответно при намаляване на външната температура топлоподаването за всяка една абонатна станция се възвръща автоматизирано за обезпечаване на оптимален комфорт на клиентите.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР