Евгени МинчевЗаставам плътно зад Наско. Ако трябва- и по-навътреКалина Влайкова,

...
Евгени МинчевЗаставам плътно зад Наско. Ако трябва- и по-навътреКалина Влайкова,
Коментари Харесай

Напушиш се на куче, правиш изявление, раздаваш милиони, маратони, шоколади, марципани, биберони…

Евгени Минчев

Заставам компактно зад Наско. Ако трябва- и по-навътре

Калина Влайкова, публицист

Ох... Сега с изключение на всичко имаме корона и криле. И това е най-малкият проблем. А най-големият е, че този „ отговор “ е следващ образец за нахална и неправилна връзка. Да се цупиш, че някой не ти обърнал внимание на достиженията, да прехвърляш виновността на аудиторията, да подменяш тематиката, да не дадеш явен отговор за грешката си и на всичкото от горната страна да я изкараш потребна за общото богатство - всичко това са втръснали до гибел порочни способи, които наивно се надявах да се трансформират с... смяната. Жалко.

Иван Сотиров

Преди да се вършат опити за оневиняване на сегашните министри с младостта им, добре е да се знае, че прагът на зрелостта, съгласно българското законодателство е 18, а не 32 година и че Стефан Стамболов е бил министър-председател на 33 г.; Васил Радославов на 32 г.; Константин Стоилов на 34 година

Мартин Стратиев

Напушиш се на куче в кабинета, дръпнеш 10 балона, правиш изказване, почнеш да раздаваш милиони, маратони, шоколади, марципани, биберони, макарони, касфони, масфони, тонколони, монколони, акордеони, макордеони...

Виктор Димчев

Министърът на културата пусна занимателно публично видео, където под знамето на Републиката изяснява, че предходното му видео било в действителност ПР на серия от културни стратегии за доста милиони.

Бодро изясни, че всяка седмица ще пуска смешни клипчета, с цел да популяризира културата.

Както си мислех, няма да има разкайване, че институциите се бранят мъчно, само че разрушават елементарно. Вместо това радостните момчета, които се радват на живота и охолния държавен живот занапред ще блесват.

Оставките ще дойдат доста милиарда по-нататък, в случай че Корнелия, Христо или Слави не забодат кинжал в гърба на бащата на драконите или неговия гелосан асистент.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР