Евгени, който се превърна в най-известния ерген на България, разказа

...
Евгени, който се превърна в най-известния ерген на България, разказа
Коментари Харесай

Продуцентите са съсипани: Евгени призна за жена и две деца

Евгени, който се трансформира в най-известния ерген на България, описа доста любопитни детайлности за себе си. Факт е, че пианистът изисква от участничките да му споделят за живота си, да бъдат оптимално откровени и открити с него, само че самият той не споделя съвсем нищо за себе си. 

Единствената жена, пред която Евгени си разреши да разголи душата си, е Елена. Редакторката има доста забавен метод към сърцето му и наподобява, че към този момент работи безотказно. 
                             

В епизод от предходната седмица двамата захврълиха облеклата си, с цел да плуват към старинна цитадела - прекарване, което несъмнено ги сближи и накара Евгени да се отпусне. Точно в този ден той призна на Елена, че тъкмо преди да влезе в шоуто, е имал сериозна връзка с жена, която е майка на две деца.

 

" Не бях узрял за това, в началото ми беше доста мъчно. Тази жена доста ми оказа помощ да стане това, което съм през днешния ден. Но беше доста сложен развой. Имах предпочитание да се преборя с това, може би по тази причина неумишлено съм се вкарал в такава проблематична обстановка. Но в последна сметка стигнахме до миг, в който децата ме търсеха за образец, те ме търсеха за съвет и мисля, че научих извънредно доста от тях.

Много трябваше да откърша от себе си, с цел да вървят нещата. Много мъчно беше и можеш да си представиш раздялата ", описа Евгени пред редакторката. 
                             

Пианистът побърза да посочи, че точно раздялата с тази жена го подтикнала да одобри поканата да бъде новият основен воин в " Ергенът ".

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР