Евгени и Валерия, които откриха любовта в риалити формата Ергенът,

...
Евгени и Валерия, които откриха любовта в риалити формата Ергенът,
Коментари Харесай

Няма да ги бъде: Първите скандали между Валерия и Евгени вече са факт?

Евгени и Валерия, които откриха любовта в риалити формата " Ергенът ", към този момент могат умерено да се радват на компанията си.

И те го вършат, само че съгласно близки до Евгени, връзката им не е безоблачна. Мнозина се питат докога ще продължи тяхната идилия. Евгени и Валерия живеят дружно, само че сякаш това напълно не е задоволително, с цел да бъдат същинско семейство, написа Блиц.
 
                             

Оказва се, че първите искри сред влюбените освен са почнали да прехвърчат рано-рано, само че и не давали гаранция да се задържат дълго един до различен.

Причината, съгласно осведомени, била Валерия, която сграбчила успеха и сърцето на Евгени, само че нейното било много надалеч от Ергена. То било харизано на кучетата, за които се грижи. Откакто са дружно, само Евгени правел взаимни отстъпки в връзките им, като даже склонил четириногите да влизат в банята му, написа още Блиц.
 
                             

" За всички до Евгени стана ясно, че същински влюбеният е той, а не тя. Валерия е студена, сдържана, егоцентрична и цялостна фанатичка, що се касае до правилата и метода ѝ на живот. Застави го да живее с кучета, принуди го да яде вегански храни, командва го непрекъснато ", разкриват близки до най-желания тв ерген, написа kliuki.bg.

Първите им кавги са факт, а Евгени към този момент не наподобява толкоз благополучен, колкото го посочваха в имението и вероятно все по-често се пита дали в действителност това е дамата за него ", разкриват още осведомени. Те са уверени, че двамата няма да ги бъде дълго, без значение дали той ще се връща към Елена, или ще търси нова обич в друга жена.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР