Евгени Генчев и Валерия Георгиева вече са в историята -

...
Евгени Генчев и Валерия Георгиева вече са в историята -
Коментари Харесай

Потвърдено лично! Евгени Генчев най-после разказа защо приключи с Валерия! (ВИЖ ТУК)

Евгени Генчев и Валерия Георгиева към този момент са в историята - като двойка, несъмнено. Иначе, да са живи и здрави, всеки продължава по неговия си път. Много време лиши на двамата да се решат да проговорят и да престанат с цирковете и постановките, че към момента са годеници.

Истината е, че не са годеници от най-малко два месеца, само че продължаваха да хвърлят прахуляк в очите на всички, поради контракта с формата. Знаем, че през първия сезон Виктор Стоянов и Виктория Капитонова не бяха дружно и ден, само че си го признаха още в края на предаването.

Затова продуцентите настояли Евгени и Валерия да поиграят малко спектакъл, с цел да повярват хората, че любовта въпреки всичко е допустима и може да се случи в тв-риалити.

Когато ползата към тях стартира да понижава обаче, Евгени реши да приказва и един път вечно да завърши фиаското, с цел да го оставят на мира. Пианистът признал публично, че неговата Вал към този момент не е неговата Вал и й желае триумф и шанс отсега нататък.

А повода, заради която двамата се разделят, е тоталното им разминаване в темпераментите и чувствителността. Докато Евгени е по-топъл, мек и сантиментален, то Валерия била като ледената кралица и във връзката им.

" Студена като лед, това е Валерия. Евгени по този начин и не съумя да пробие тази черупка и да разгадае това безизразно изражение. Твърдо не са един за различен ", разясняват и близки до него.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР