Евентуалният отровител на Емилиян Гебрев е бил уловен от охранителни

...
Евентуалният отровител на Емилиян Гебрев е бил уловен от охранителни
Коментари Харесай

Кой отрови Гебрев: Извършителят - хванат в крачка от камери!

Евентуалният отровител на Емилиян Гебрев е бил уловен от охранителни камери. Мистериозен мъж с шапка и ръкавици е бил заловен да обикаля сред колите в подземния паркинг на “ЕМКО ” ООД.
Прокуратурата продължава да затвърждава една нова процедура и още веднъж разгласява материали по водено от нея следствие. Става дума за опита за ликвидиране посредством отравяне на Емилиян Гебрев - основен шеф и притежател на “ЕМКО” ООД.

Самият Гебрев съобщи, че е бил токсичен с аналогично на новичок вещество. Един от обвинените съгласно английската полиция е бил в България по същото време. Той е съветски офицер с име Андрей Федотов и е бил единствено за 2015 година цели 3 пъти у нас. Веществото новичок беше употребявано и против Андрей Скрипал, който беше токсичен в Солсбъри.

“След осъществен разбор на записите от охранителната камера, се вижда, че маскирано лице се движи сред колите на сдружението. В тази връзка в лаборатория на ФБР е предоставена видео-техническа експертиза, която да откри самоличността на лицето, вероятно съпричастно към осъщественото закононарушение ", разясняват от прокуратурата, а данните били оповестени поради огромния публичен интерес по случая.

Може да видите видеото тук.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР