Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената

...
Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената
Коментари Харесай

Жената чудо Евелина Лютова посочи енергийните портали в България

Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената знамение. Тя е родена в китното градче Кюстендил през 1962 година Още от дете демонстрира странности в характера си –умее да се усамотява и медитира по собствен личен метод, без да знае за качествата си. През 2000 година участва на интернационална конференция по скенер терапия, където бива изследвана нейната биоенергия с високочувствителен уред, показващ положението на аурата и биоенергията.

Изследването потвърждава забележително висока стойност на индикаторите, които слагат Евелина Лютова на едно от първите места в света в листата с най-силните хора със качества за биоенергийно лечебно и успокоително влияние. От нейните свръхвъзможности постоянно се възползват и доста известни българи. „ Търсят ме доста известни персони, само че нямам разрешение за всички да приказвам. Но за тези, от които имам, мога да загатна – Сашка Васева е моя клиентка и след това другарка. Благодарение на моята интервенция се роди преди години нейната дъщеричка. Мими Иванова и Развигор Попов също са се обръщали към мен и са ми огромни другари. Има и политици, депутати, само че нямам право да кажа техните имена – въпреки всичко това са хора, които имат вяра в моите качества и се допитват до мен “, разяснява Лютова.

Тя споделя, че и звездите също търсят помощ от нея за повреждане на вълшебства, като признаците им са същите. „ На физическо равнище хората стартират да усещат първо дискомфорт, на който не обръщат внимание. След време стартира увреждане на органите – първо стартират болки в корема, в рамото или в главата. След това стартира доста по-голямо увреждане, даже може да се стигне до рак ".

Магията поврежда и метода на мислене на индивида – той стартира да мисли деградивно. Магията първо работи на енергийно равнище, по-късно на психическо и най-после на физическо равнище. Затова аз влияя както на силата, на аурата, по този начин и на душeвността и на тялото, на твърдата материя “, разкрива феноменът от Кюстендил.

Евелина Лютова издава и специфичен обред, с който човек самичък да си скапе магия, в случай че почувства, че към него е ориентирана неприятна сила. „ Изчистването на пространството със светена вода – освещаване, не е непокътната територия за свещеници. Дори и мощни черни вълшебства и заклинания не устояват пред ритуали със светена вода. Ако остане неизчистен негатив, то той е отслабен и със идващ обред изцяло пада. Църковната свещ е скъп асистент, тъй като притегля част от отрицателната сила. Ето го и ритуала: Налейте си светена вода от църквата и използвайте визитата да се помолите за висша помощ и поддръжка. Започнете ритуала с Отче наш, с цел да създадете поле на светлина и да останете в него през ритуала. Запалете свещта и налейте светената вода в необятен съд. Запалете една по една три кибритени клечки. Дръжте ги, до момента в който изгорят съвсем до дъно, като повтаряте: Боже, отнеми злото от мен!, и ги хвърляйте в светената вода. Поставете ръцете над водата с дланите надолу и произнесете молитва за анулация на направена магия. Постойте в тишина и примирение, до момента в който свещта догори.

Излейте светената вода надалеч от вкъщи си, под някое огромно дърво, което няма да пострада от събраната в течността тъмна сила “, разкрива гадателката на Мими и Развигор. Тя предлага и посещаване на няколко чудотворни места в България, които имат мощна сила. „ Това са Белинташ и Бегликташ, Зайчи връх край Сливен, Кръстова гора, Рупите, Преподобна Стойна (църквата ѝ), гробът на св. Йоан Рилски, Седемте рилски езера, пещерата Проходна до с. Карлуково, Стобските пирамиди. Там има енергийни портали от Земята, които отиват и във Всемира. Това са портали за мощна сила, с която хората може да се зареждат. И по тази причина на такива места хората се усещат в едно безвремие, не им се потегля оттова “, изяснява Лютова, написа " Струма ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР