Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената

...
Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената
Коментари Харесай

Жената чудо Евелина Лютова: Магията се вижда като черен дъжд над главите на жертвите

Евелина Лютова, известна и като маг Ева, е наричана Жената знамение. Тя е родена в китното градче Кюстендил през 1962 година Още от дете демонстрира странности в характера си – умее да се усамотява и медитира по собствен личен метод, без да знае за качествата си.

Още от Любопитно

В детските си сънища вижда това, което сега се случва в живота ѝ – а точно тълпи от хора, на които приказва безшумно, умерено с здравна терминология, без обаче да е доктор и да им оказва помощ по някакъв чудноват метод без медикаменти, само че в това време хората да стават по здрави и по-здрави.

Независимо че не е желала да учи висше обучение незабавно след гимназията, животът и ориста ѝ дават опцията да учи китайска медицина, електроника, кибернетика, фитотерапия, хиромантия, ирисология, неконвенционална медицина и други комплицирани науки.

През 2000 година участва на интернационална конференция по скенер терапия, където бива изследвана нейната биоенергия с високочувствителен уред, показващ положението на аурата и биоенергията. Изследването потвърждава забележително висока стойност на индикаторите, които слагат Евелина Лютова на едно от първите места в света в листата с най-силните хора със качества за биоенергийно лечебно и успокоително влияние.

Съдбата я среща и с доктор Игнат Игнатов – създател на Научния институт по здравна биофизика в София. Изследванията демонстрират още веднъж отлични индикатори. Получава документ, който ѝ дава право да работи както в България, по този начин и в чужбина. Известна е с дарбата си да скапва вълшебства и да лекува даже от разстояние.

„ Има хора, които не имат вяра в магиите. Аз я виждам като черен облак над главата на моя клиент или клиентка, от който вали черен дъжд над цялото семейство на жертвите на магиите. Започвайки работа по изчистването на тези вълшебства, апелирам моята клиентка или клиент да не споделят с невярващите членове на фамилията вкъщи, че ние вършим ритуали за повреждане на магиите и обезвреждане на отрицателните въздействия. Комуникацията става освен по телефона, само че и по вайбър, имейл, месинджър и телепатично “, споделя маг Ева. Тя твърди, че всеки от нас има ясновидски качества, само че ги губим поради електроуредите, които използваме в всекидневието.

„ Връщала съм хора, тръгнали към този момент към оня свят. Премахвала съм тежки болести на пациенти, отписани от актуалната медицина. Лекувала съм даже няколко лекари и медицински лица. Медийни персони от висшето общество съм ги прибирала още веднъж на върха, на който са били след разрушителна магия “, доверява ясновидката.

Тя всекидневно получавала благодарствени писма. Ето какво написа в едно от тях нейна клиентка: „ Казвам се Анета и съм на 55 година В момента пребивавам и работя в Испания. Дъщеря ми е в Америка, а синът – в Германия. Единственият вид да се виждаме и чуваме е интернет. Прочетох за Евелина Лютова и чудесата, които прави. Свързах се с нея. Говорихме близо час една вечер. Тя ми сподели доста неща за моя живот, които са безусловно точни. Евелина откри съществуването на това, което знаех, че го има, и от други нейни колежки. Описа ми дамата, която прави магиите и по какъв метод. Преди година, когато се върнах в България за малко, посетих нейна колежка в един дунавски град. Тя ми изиска 470 000 евро и да отивам на гроб да заривам всякакви облекла.

Изплаших се и си потеглих бързо от нея. Наложи се да си сменя номера, тъй като същата ясновидка ме търсеше всеки ден и говореше, че всички от фамилията ми ще умрат. Една година бях престанала да диря избавление досега, в който инцидентно не прочетох за Евелина Лютова. Както споделих, разговаряхме и ми позна всичко. За диалога тя не изиска и стотинка. Платила съм единствено ритуала, който се оказа извънредно мощен и ефикасен. След него, не зная по какъв начин, само че си открих и втора работа и си удвоих парите. Успокоих си нервите и необичайно, само че към този момент не ме боли главата. Моите деца си откриха подобаващи сътрудници и в този момент очаквам да ме канят на сватби. Най-хубавото е, че и аз си открих един млад дядо, вдовец като мен “, написа доволната от Евелина жена.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР