Евдокия Попадинова е една от лидерските на женския национален отбор

...
Евдокия Попадинова е една от лидерските на женския национален отбор
Коментари Харесай

Националка: Мачът със Северна Македония ще е по-труден, надяваме се и на публиката

Евдокия Попадинова е една от лидерските на женския народен тим на България по футбол.

27-годишната нападателка на Лацио приказва пред медиите преди утрешната среща с Република Северна Македония от група С5 на шампионата Лига на нациите.

В групата отборът на Косово има 10 точки и си обезпечи 1-ата позиция. България е на 2-о място, само че има потребност от наложителна победа, с цел да усъвършенства салдото си измежду другите втори сформира. Гостенките от Северна Македония са с нула точки на дъното. Само преди три дни България отстъпи с 1:5 на Косово, което даде на съперника и първата позиция.

”Със сигурност в първите дни ни беше малко по-тежко. Приехме загубата от Косово в действителност по тежък метод, тъй като ние чакахме да победим. Излязохме за победа. Но за жал, не постоянно се получава по този начин, както желаеме. Със сигурност имам отговорност към този тим, не инцидентно съм пристигнала, макар проблемите, които имах с Лацио. Защото не участвах в последните два мача. Но все пак, поех отговорност да дойда тука, даже и да се травма, да имам още проблеми в клуба. Но желая да победим. На девойките им споделям, че излизаме непременно за победа против Република Северна Македония. Два пъти сме ги победили тази година. Този мач съгласно мене ще бъде малко по-труден. Все отново да биеш този съперник два пъти, който постоянно излиза против нас за победа, ще бъде още по-трудно. Ще бъдат още по-мотивирани, само че ние ще бъдем оптимално съсредоточени, играем на българска земя ", сподели Попадинова, която има опит и в Съединени американски щати, и в Англия в женския футбол.

Женският отбор за първи път ще играе домашен мач на националния стадион " Васил Левски ", откакто до момента приемаше съперниците си в Пловдив в парк " Лаута ". " Лъвиците " получават спомагателна мотивация от връщането си в столицата, сподели още нападателката.

" На нас ни е първи мач на националния стадион. И желая да кажа на всички, в случай че могат да дойдат повече хора. Не знам дали публиката е наясно, че играем да сме втория най-хубав отбор. До момента сме с 4 точки, със 7 сигурно влизаме напред. И се надявам, че ще продължим. Със сигурност има страст в нас. Сутринта си говорихме и виждам по какъв начин те са разчувствани както в никакъв случай до момента разчувствани да упражняваме на националния стадион ", изясни родената в Хаджидимово нападателка.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР