Евангелски лидер разкъса Тръмп, казва, че поддръжниците сега „търсят друг кандидат“

...
Консервативен евангелистки лидер в Айова призова Доналд Тръмп в социалните
Коментари Харесай

Консервативен евангелистки лидер в Айова призова Доналд Тръмп в социалните медии през уикенда, след което прие един от основните му съперници за републиканската президентска номинация.

Боб Вандер Плаатс, ръководител на консервативната организация Family Leader, сподели натоварено с конспирация съобщение от водещия на BlazeTV Стив Дийс, атакуващ Тръмп за действията му по време на пандемията COVID-19.

“ Това и много повече е причината привържениците на @realDonaldTrump да търсят друг кандидат“, пише Вандер Плаатс. „Фактите не съвпадат с повтарящата се реторика. Това е #блатото.”

Той също сподели свое изображение с губернатора на Флорида Рон ДеСантис, който в момента е на далечно второ място след трикратно съдения Тръмп в анкетите на първичните гласоподаватели на Републиканската партия:

Вандер Плаатс все повече остро срещу Тръмп, заявявайки през пролетта, че американците са били „изтощени“ от изказванията на бившия президент за миналото.

Историята продължава

„Мисля, че искат да обърнат страницата към следващото поколение лидер, някой, който има завладяваща визия, която може да обедини Америка около неща, които всъщност благославят Америка“, каза той пред „The Hill on NewsNation“.

Тази тенденция продължи в X – известен преди като Twitter – през уикенда, където в неделя Vander Plaats извика Тръмп за „F-бомби и подигравки с хора с увреждания.“

И миналата седмица той сподели анкета, показваща, че почти половината от избирателите на Тръмп са отворени към някой друг, като каза, че вярва, че реалният брой е дори по-висок . Той каза, че поддръжниците на Тръмп му казват, че все още го харесват, но „те просто не вярват, че той може да спечели.“

Вандер Плаатс никога не е подкрепял официално Тръмп, но гласува за него през 2016 г. и 2020 г. и написа в коментар от негово име, също през 2020 г., според CBS News.

Заедно с домакинството на ДеСантис, Вандер Плаатс похвали и друг претендент от Републиканската партия, Вивек Рамасвами, за колона в Politico, в която каза, че Тръмп е изпълнил „просто още една история за оплакване, комплекс от преследване, който погълна голяма част от цялата Републиканска партия.“

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР