Евакуация на пътниците от самолет на Бритиш еъруейз на парижкото

...
Евакуация на пътниците от самолет на Бритиш еъруейз на парижкото
Коментари Харесай

Евакуация на парижкото летище „Шарл де Гол” заради фалшива тревога

Евакуация на пасажерите от аероплан на Бритиш еъруейз на парижкото летище „ Шарл де Гол” беше провокирана от подправена паника, заяви френската полиция, представена от Ройтерс и Асошиейтед прес.

По-рано през днешния ден полицията изтегля пасажерите от съображения за сигурност. Самолетът трябваше да излети за лондонското летище " Хийтроу ".

Един от пасажерите съобщил на Асошиейтед прес, че в началото водачът споделил на пасажерите, че полетът ще се забави заради механически проблеми. Час по късно на пасажерите било обявено, че самолетът би трябвало да бъде изместен в друга част на летището, след което машината била обкръжена от служители на реда и пожарникари. Тогава водачът им споделил, че имало директна опасност за сигурността, обвързвана с техния полет, разказал източникът.

Говорител на френската жандармерия заяви, че служители на реда и пожарникари били изпратени на мястото на случая откакто било получено предизвестие за заплаха. Самолетът бил евакуиран, всички пасажери и багажи били тествани, а машината била подробно претърсен, само че никакви закани не били открити, добавил представителят. Властите заключили, че става дума за подправена паника.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР