Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor

...
Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor
Коментари Харесай

Ева, Йоана и 4 Magic ще продължат към финалa на X Factor

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „ Сътворението на звездите “, които ще продължат към огромния край на 17 декември от 20:00 ч. по NOVA. За първи път в историята на шоуто у нас участник от категория Групи ще се бори за огромната премия и опцията да бъде новата музикална звезда на България.

„ Ще запомня X Factor като най-поучителното и вълнуващо прекарване за мен до този миг! “, показа Мирослава, която напусна сцената дружно с Милена Цанова в решаващата борба сред финалистите.

По време на осмия лайв тимът на Момичетата и Групите показаха емблематични български части и същински международни шлагери, които за следващ път демонстрираха безспорния им гений. „ Винаги друга и постоянно съвършена “, беше безапелационната оценка на Криско след появяването на Йоана с песента Once upon a December.



Мирослава съумя да излезе изцяло от „ зоната на джаза “ и да покаже капацитета на поп реализатор, а Милена Цанова заложи на собствен прочит на части на Милена и Jessy J. „ Фолклорът постоянно ни дава сила, която се трансформира в действие и обич към музиката “, обявиха 4 Magic, които разпростряха за следващ път вокалния си капацитет с осъществяване на „ Зайди, зайди “.



Малко по-късно менторът им Любо Киров призна, че има още един любимец, въпреки и не в неговия тим и той е точно Ева Пармакмова.



Следващата неделя финалистите ще се насочат към своето последно предизвикателство – борбата за огромния край. Всеки един от тях ще бъде част от звезден дует, а на сцената на шоуто ще се появят и някои от най-популярните участници, измежду които Кристиан Костов и Славин.

Не пропускайте финала на X Factor „ Сътворението на звездите “ – неделя, от 20:00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР