Ева Веселинова заби нож в гърба на бившите си колеги

...
Ева Веселинова заби нож в гърба на бившите си колеги
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Ева Веселинова заби нож в гърба на Гала

Ева Веселинова заби нож в гърба на някогашните си сътрудници от " На кафе ", откакто стана ясно, че се трансферира в екипа на директните им съперници - предаването на Би Ти Ви " Преди обед ". Бившата панелистка на Гала ще е новият коментатор в първата седмица на актуализирания утринен блок, оповестиха през днешния ден от Би Ти Ви. Ева ще бъде в компанията на ергена Евгени Генчев.

Според източник на Lupa.bg, най-вероятно Веселинова ще остане трайно в екипа на " Преди обед ". Планира се тя да има лична графа. В взаимозависимост от това какъв ще е рейтинга на предаването в първата седмица, в която тя се изявява, ще бъде избран и интензивитета на появяването й на екран.



Ева Веселинова и Гала в положителното остаряло време, в което бяха колежки в " На кафе "

Решението да се реалокира в Би Ти Ви е свооеобразно възмездие на Ева Веселинова. Блондинката бе много смутена, че е уволнена от " На кафе " преди няколко сезона, макар че публиката много я харесваше. Тогава се заприказва, че за отстраняването й основна роля е изиграла Гала, която намерено я недолюбвала. Водещата се тормозила, че амбициозната кореспондентка на " Господари на ефира " в някакъв миг може да заеме мястото й и да стане титулярен водещ. Тогава потегли и слуха, че мощното лансиране на Ева Веселинова в Нова се дължи на връзката й с тв продуцента Джуди Халваджиян, който по това време беше към момента фамилен. Разбира се, и двамата изрично отхвърлиха да имат каквито и да било връзки оттатък строго професионалните.

" Преди обед " се завръща в ефира на Би Ти Ви на 4 септември (понеделник) освен с Ева Веселинова като коментатор, само че и с нов водещ – харизматичният артист Петър Дочев. Сутрешното шоу на Би Ти Ви ще зарадва феновете с ново по-просторно студио, нова графична опаковка и куп нови рубрики с нови свежи лица. 



Деси Стоянова към този момент има нов сътрудник - артиста Петър Дочев
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР