Ева Веселинова продължава упорито да крие мъжа си, но не

...
Ева Веселинова продължава упорито да крие мъжа си, но не
Коментари Харесай

Мистерията падна! Близки на Ева Веселинова разкриха тайнстве...

Ева Веселинова продължава настойчиво да крие мъжа си, само че не тъй като той е доста по-възрастен от нея, както неведнъж се тиражира в общественото пространство, а тъй като е почитан служител на реда.

Бившата кореспондентка в " На кафе " не желае да демонстрира обичания си поради естеството му на работа в икономическа полиция, също така била и суеверна. Страхувала се да не урочасат любовта им, настояват близки до двойката.

 

" Млад, атлетичен, хубав, упорит, сериозен и добър ", по този начин сътрудниците му разказват мъжът на Ева, който е с към 2-3 години по-млад от нея. Бил и доста грижлив като татко на близнаците Борис и Стефания, които към този момент са на година и половина.



" Медиите изписаха какви ли не неистини, само че аз мълчах и пазих любовта ни. Мъжът ми е млад, хубав, добър, любящ, безрезервен и целенасочен. Това е всичко, от което нуждая се. Не е женен продуцент, не е паралия, нямам и " загадъчен покровител “. Съжалявам, в случай че съм ви разочаровала, само че аз съм доста надалеч от този облик. Знам, че доста от вас са повярвали в него, само че почтено да ви кажа – не ми пука! ", написа преди време Ева в обществените мрежи.

 

Близки до нея настояват, че думите ѝ са истина и половинката ѝ не е паралия със личен бизнес, а държавен чиновник, въпреки и почитан. Любимият на Веселинова се разписвал против заплата от 3500 лв., като тя скачала до 5-6 бона при разкрити закононарушения и допълните бонуси. Двамата с русокосата водеща печелят почти идентични пари на месец, тъй като тя се изявява като инфлуенсър и интензивно популяризира в обществените мрежи, като промотира най-вече детски артикули, написа " Уикенд ".

Усмихнатата русокоска е дружно с половинката си от 4 години, като неотдавна двамата се придвижиха в новото си жилище, което закупиха малко след раждането на близнаците си. Според осведомени, преди да се запознае с него, Ева в реалност е имала връзки с много по-възрасетн от еня грък, който дори имал внуци. Двамата обаче са се разделили, защото на Веселинова ѝ писнало да играе ролята на държанка. Точно тогава срещнала и служителя на реда, с който решила да сътвори семейство./show.blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР