Ева Лонгория обвини Холивуд в затриване на латиноамериканските мъже и

...
Ева Лонгория обвини Холивуд в затриване на латиноамериканските мъже и
Коментари Харесай

Ева Лонгория обвини Холивуд в заличаване на латиноамериканците

Ева Лонгория упрекна Холивуд в " затриване " на латиноамериканските мъже и дами и споделя, че киноиндустрията е " значително виновна " за негативния облик на латиноамериканците на огромния и дребния екран.  
Celebrity chef José Andrés and actress Eva Longoria joined with Latino community activists on Wednesday to push for legislation to improve lives for the Latino American community.​
— FOX 5 San Diego (@fox5sandiego)

 „ Това, което демонстрират изследванията, е, че сме заличени. Това надвишава незадоволителното показване. Когато не сте на екрана в медиите, вие сте изтрити, не съществувате. И историите от Холивуд не се приближават до представянето на сложността на нашата общественост. Това е проблем - демографията на Америка се трансформира, тя се латинизира, а тази културна смяна тревожи хората. Ние в тази зала сме съдействали за тези отрицателни портрети и облици, които сме виждали в медиите. Ние тук, в Холивуд, значително сме виновни за огромна част от несъзнателните пристрастия, и предразсъдъците против цветнокожите ”, сподели звездата от паметния сериал „ Отчаяни съпруги ".

44-годишната актриса прикани Холивуд да остави разнообразието да се случи по натурален метод , а не просто да включва хора от общности, които са едва показани, с цел да „ попълни броя ”.
 
Just arrived at The Wrap’s Power Women Summit 2019!
— Eva Longoria Baston (@EvaLongoria)

В тирада на срещата на върха на The Wrap Power Women в Лос Анджелис, тя добави: „ Холивуд има наклонност да се „ потупва по гърба ” всякога, когато има най-малкото разнообразие, това е като: “Хей, имахме ДВЕ дами в основните функции. ” Дори тази дума „ многообразие “ стартира да се изтърква. Изпада от устата на всеки изпълнителен шеф... Трябва да забележим какъв брой пъти тази дума се появява на тази среща… Изображенията в действителност могат да трансформират това, в което имаме вяра. След като променим мнението на хората, можем да променим политиката, която визира тези хора. Чудесен образец за това е, по какъв начин след „ Игрите на глада “ стрелбата с лък стана известна измежду момичетата…или по какъв начин след появяването на сериите „ От мястото на престъплението ” имаше рецесия в криминалистиката в цялата страна поради телевизионно шоу'', означи още тя.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР