Ева Георгиева е станала жена малко преди да участва в

...
Ева Георгиева е станала жена малко преди да участва в
Коментари Харесай

Коя е по-по-девствена! Ева била „отворена“ в чест на „Ергенът“

Ева Георгиева е станала жена малко преди да взе участие в „Ергенът“!
В предаването „Ергенът“ всички схванаха, че върви да се правиш на почтена и по тази причина от ден на ден участнички стартират да го ползват. Певицата Ева Георгиева да вземем за пример наподобява разкрепостена, само че твърди, че неотдавна е изгубила девствеността си.



Когато влезе в шоуто 28-годишната русокоска даде поръчка, че е по сериозните връзки и до момента е имала единствено един мъж, с който е била 5 години. Двамата са скъсали малко преди „Ергенът“.

В изявление след шоуто Ева призна, че първият й път е бил напълно скоро. Очевидно със сериозното й гадже не са правили секс през съвсем цялата си връзка.

Научавайки, че е утвърдена за „Ергенът“, Ева е решила, че не може да влезе девствена в предаването и може би това е повода да прави секс. Тя показа още в изявлението, че не е наложително да си доста полов и всеки ден да го правиш, както е Виктор Стоянов междувпрочем.

В предаването като че ли се надпреварват коя да наподобява по-праведна. Елвира Далакова разкри обществено, че е още девствена, въпреки да е на 24 г.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР