euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона

...
euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона
Коментари Харесай

euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона” за 2023

euShipments.com e победител в категория “Бизнес в първите 20 милиона ” на годишния конкурс “Мениджър на годината ” на сп. Мениджър. Това отличие е огромна чест за стимулирания ни и упорит екип, оповестяват от компанията. Особена стойност носи фактът, че състезанието преглежда бизнес средата в България като цяло, а не сегментирано по промишлености.

А какво значи това?

Ние от euShipments.com съумяваме да реализираме растежи и развиване не просто в своя логистичен бранш, а като бизнес единица – българска компания, която в действителност към този момент е интернационална логистична група с няколко добити компании и бизнес представителства в ЦИЕ.

“Бизнес в първите 20 милиона ” е една от 4-те категории в границите на състезанието “Мениджър на годината ”, които не преглеждат самостоятелно персони на управителни позиции. На фокус са фирмите – промишленост, екип, бизнес развиване, финансови индикатори, положителни управнически практики. Категория се концентрира точно над компании с годишен оборот до 20 млн. и се преглежда предишна финансова година като аршин за допустимост в състезанието.

Оценката в състезанието се прави по методология, създадена и прилагана от Deloitte България. Тук желаеме да изкажем своите възторженостти на екипа от самостоятелни специалисти на Deloitte за напъните. Процесът по асортимент за състезанието се прави с изключителна суровост и професионализъм, и ние сме признателни за тяхната обективност и ангажираност

Ежегодната публична гала по награждаването е под патронажа на Президента на Република България. Тази година тя се организира на 2-ри ноември в Софийската опера и балет, където бяхме представлявани от комерсиалния ни шеф Вихрен Бисет.

Категориите в “Мениджър на годината ” отразяват необятната гама от пълномощия и достижения в бизнес средата на България. Горди сме, че се нареждаме измежду фирмите в тази елитна група. Ние постоянно сме се стремели да бъдем измежду водещите в промишлеността, а новото ни отличие “Бизнес в първите 20 милиона ” удостоверява, че сме сполучливи в тази задача. Това самопризнание не е единствено за нас, само че и за всички наши интернационалните клиенти, които споделят този триумф с нас.

euShipments.com е и обществено виновна компания, като провизира средства от всяка обработена пратка в бюджета си за подкрепяне на разнообразни обществени дела и начинания. Доверявайки пратките си на нас, онлайн търговците оказват помощ на разнообразни дела в поддръжка на хора в неравностойно състояние и разнообразни обществени и спортни начинания, свързани с детско и младежко обучение и развиване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР