Eurowag е най-бързо развиващият се доставчик на интегрирани решения за

...
Eurowag е най-бързо развиващият се доставчик на интегрирани решения за
Коментари Харесай

Eurowag отчита поредната успешна година

Eurowag е най-бързо развиващият се снабдител на интегрирани решения за подвижност в Европа. Тази година компанията уголемява мрежата си от клонове и пунктове за приемане, а броят на клиентите бележи растеж от 11%. Основните стадии на развиване на Eurowag включват нови партньорства и придобивания, измежду които са като неотдавнашното партньорство с Last Mile Solutions и закупуването на 51% дял в, чешки снабдител на решения за оптимизация на разноските и автопарковете.

В Eurowag работят над 1000 души, разпръснати в 18 офиса в цяла Европа. От основаването си през 1995 година компанията пораства устойчиво с темпове, надхвърлящи 20% на годишна база и сега се подрежда в ТОП 5 на европейските снабдители на логистични услуги. Eurowag предлага карти за гориво, решения за заплащане на пътни такси, финансови услуги и телематични решения.
Чистата подвижност и цифровизацията са неразделна част от тактиката на Eurowag
Стратегията на Eurowag се концентрира главно върху чистата подвижност и цифровизацията. Пътните транспортни средства създават почти 12% от всички излъчвания на въглероден диоксид в Европейски Съюз. С въвеждането на европейския екологичен курс, целящ да понижи чистите излъчвания на парникови газове, програмата за чиста подвижност придобива все по-голяма значителност.

През 2019 година Eurowag основава бизнес звено, фокусирано върху електронната подвижност и различните горива. „ Успешният преход към различни горива изисква взаимоотношение сред разнообразни промишлености и държавни институции, с цел да се реализира стабилно и финансово жизнеспособно решение “, декларира Мартин Воханка, основен изпълнителен шеф на Eurowag. Например Eurowag обработва огромни размери данни от 100 хиляди телематични уреда, конфигурирани както в леки коли, по този начин и в камиони. Отскоро предлага и два съществени вида устройства за събиране на данни за електронни коли.
 Eurowag регистрира следващата сполучлива година

Едно от преимуществата на телематиката за електронни коли е мониторингът на цикъла на зареждане и фактурирането в публични зарядни станции, в пространствата на компанията и вкъщи. Например, телематиката може да дефинира потреблението на сила в избрана точка, учредена на данни за зареждане на батерията, без да е нужна умна станция за зареждане или скъпоструващ електромер.

Друг артикул с чиста подвижност е по този начин нареченият EV режим, който съставлява част от Sygic GPS, световно приложение за навигация. Приложението за навигация разрешава заплащания за таксуване на 300 000 зарядни пункта в цяла Европа, в това число настоящи данни за цените и наличността.

В същото време Eurowag уголемява своята мрежа от повече от 15 000 бензиностанции, като включва и бензиностанции, предлагащи различни горива, като да вземем за пример природен газ, полутечен природен газ и СПГ. По-рано тази година компанията афишира съглашение за партньорство с Pitpoint, нидерландски снабдител на чисти горива, и прибавя към мрежата си три нови станции за полутечен природен газ в Белгия и Холандия.

Европейският съюз планува съществена роля за втечнения природен газ (ВПГ) в автомобилния превоз. Понастоящем водачите могат да зареждат ВПГ на 387 бензиностанции в цяла Европа, с максимален брой в Италия (92), Испания (65) и Германия (55). В момента има две в Чехия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР