Euronews Business разглежда как се представят пазарите в четвъртък след

...
Euronews Business разглежда как се представят пазарите в четвъртък след
Коментари Харесай

Ръстът на цената на златото се завръща, тъй като петролът също се покачва след решението на Федералния резерв

Euronews Business преглежда по какъв начин се показват пазарите в четвъртък след последното решение на Федералния запас на Съединени американски щати за лихвените проценти.

Цената на златото се върна над равнището от $2000 в четвъртък сутринта, като цените на петрола също се повишиха, защото вложителите реагираха на последното решение за лихвените проценти на Федералния запас на Съединени американски щати.

В все още на писане жълтият метал се увеличи с 2,79% до $2 053,00, до момента в който американският недопечен нефт се увеличи с 1,05% до към $70 за барел. Сортът Брент също се увеличи денем с 1,23%, с цел да се търгува на 75 $ за барел.

„ Златото скочи още веднъж над 2000 $ след известието на Фед и още веднъж не е прекомерно надалеч от предходните рекордни върхове. Все още има някакъв метод да се измине, с цел да се доближи пикът от предходната седмица, макар че това евентуално не е тъкмо отражение на настроенията за златото по това време.По-слабият $ и по-ниската рентабилност, в случай че се запазят, може да про...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР