Еуфорията от Коледа вече отминава, а някои от подаръците, които

...
Еуфорията от Коледа вече отминава, а някои от подаръците, които
Коментари Харесай

Няколко идеи какво да направим с ненужните коледни подаръци

Еуфорията от Коледа към този момент отминава, а някои от подаръците, които получихте не се оказаха тъкмо това, от което имахте потребност. Размерът не ви пасва, не е толкоз функционален за вас или просто нямате потребност от него – ето няколко хрумвания, с които ненужните за вас дарове могат да намерят своите нови притежатели, които в действителност ще им се радват.

1. Върнете или заменете подаръка

По закон имаме право да върнем само артикул, при който сме открили недостатък или щета. Добре е да знаем обаче, че законът не ни дава това право в случаите, в които просто не сме харесали подаръка си. Много търговци обаче дават тази услуга на клиентите си. Срокът за това най-често е две седмици и би трябвало да носим със себе си касовата записка. Онлайн търговците обаче са задължени да одобряват нежеланите покупки и без касов бон, напомня NOVA.

2. Преподарете го

Получили сте подарък, който смятате че не ви отива, само че може някой различен ваш непосредствен да го хареса и оцени – тогава му го подарете. Смисълът на празника се крие в това да вършим и другите щастливи.

3. Дарете го

Винаги може просто да го дарите. По време на празниците, а и освен, се провеждат безчет благотворителни базари с разнообразни дела.

4. Продайте го онлайн

Изключителна известност през последните години набират и платформите за безвъзмездни разгласи, в които всеки може да предложи в мрежата подаръка си за обмен. Ако той не е разопакован, цената може да доближи съвсем действителната си стойност./economic.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР