Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Смелата изповед на Селин Дион, Spice Girls се завръщат поотделно и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Изповед в черно и бяло



Селин Дион още веднъж превзема музикалната сцена, а три години след гибелта на брачна половинка си певицата има какво да опише в своя нов албум “Courage “ . Едноименният сингъл е роман за това, на което е отдадена и цялата музикална сбирка – смелостта да продължиш напред макар неналичието на оня, без който не си представяш живота . Черно-белите фрагменти със своите светли и тъмни моменти вършат изповедта на Селин още по-лична.

Нощ по женски



След турнето на Spice Girls тази година Мел Си явно е подготвена за нова музикална глава в кариерата си. Бившата 1/5 от дамската тайфа издаде ненадейно нов сингъл, наименуван “High Heels” . В заразителното денс парче взе участие и мил куин групата “Sink The Pink” , с която Мелани си провежда блестящо празненство в клипа.

У дома за Коледа



Оставаме на Spice Girls вълна, само че с коледен привкус, тъй като Ема Бънтън (или Бейби Спайс) зарадва почитателите си с две празнични песни. Освен кавъра на “Santa Baby”, новото ѝ парче “Coming Home For Christmas” предлага класическо декемврийско звучене. То обаче предвещава не цялостен албум, а концерт – „ Коледното празненство на Ема Бънтън “ през декември в Ройъл Албърт Хол.

КИНО

Без виновност отговорна



След като един от новите Ангели на Чарли ще забележим Кристен Стюарт и в облика на американската актриса и икона на френската Нова вълна, Джийн Сибърг . Сюжетът в биографичната лента „ Сибърг “ наблюдава рецесията в живота на Джийн откакто се афишира в поддръжка на организацията за права на чернокожи Партията на черните пантери и стартира връзка с деятеля Хаким Джамал . Докато Централно разузнавателно управление на САЩ постепенно и несъмнено унищожава живота на актрисата, Кристен дава едно от най-хубавите осъществявания в кариерата си , паралелно до Антъни Маки, Зази Бийц, Винс Вон и други

Тръпки по Хичкок



„ Часът на вълка “ ни придвижва в Ню Йорк през 1977 година, където краткотрайното прекъсване на тока изкарва кошмарните страни на човешката природа. Докато престъпността господства по улиците на града, уважаваната преди социална персона Джун Лий се е укрила в жилището си, където бори параноя и други свои демони , и ще би трябвало да откри противоположен път към себе си и останалите извън. В основната роля е Наоми Уотс , чиято игра тук критиците назовават „ сурова “ и „ завладяваща “.

През обектива на живота



Дългоочакваната едноименна екранизация на романа „ 18% сиво “ на Захари Карабашлиев към този момент си има първи тийзър филмов откъс. В него виждаме Руши Видинлиев като Зак и Доля Гавански в ролята на обичаната му Стела , и вкусваме от страстите на Захари по пътя към мястото му в света. Копродукцията сред България, Германия, Северна Македония, Сърбия и Белгия е вторият филм на Виктор Чучков – наследник след „ Тилт “ и го чакаме в кината от 24 януари 2020 година

ОЩЕ

Кучешки живот



Те са пухкави и толкоз изразителни, че още малко ще ни проговорят! Роуз и Монти са двете избавени кучета, които играят основните герои в новата игрална версия „ Лейди и Скитника “ на Дисни. Тя излезе този месец (за страдание, не по кината, а в новата стрийминг платформа Disney+), а четириногите, озвучени в новия филм от Теса Томпсън и Джъстин Теру, са толкоз положителни, че от филмовите откъси ги помислихме не за същински кучета, a за основани със специфични резултати.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР