Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните

...
Ето я и ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните
Коментари Харесай

Джейсън Момоа се развихря като Елвис, Дженифър Гарнър в неочакван дует и още

Ето я и ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Не ме занимавай с нелепости



След като ни приготви за идващ стадий в своята кариера с новата си прическа, Дуа Липа издаде и сингъла “Don’t Start Now” . Нищо чудно заразителното денс да повтори триумфа на шлагера ѝ “New Rules”, въпреки и с нетолкова ексцентрично звучене. В клипа към водещия сингъл от идния ѝ албум певицата е празненство кралица, превъзмогнала разлъка, и има обръщение към някогашния си .

Нов живот



След “Summer Girl” отпреди няколко месеца сестрите от HAIM не престават с още нова музика. Въпреки че на пръв взор в “Now I’m In It” се пее за разлъка, в нея триото споделя за борбата си с депресията , а по този начин клипът придобива и различен смисъл. „ Искаме музиката ни, и изключително тази ария, да бъде нещото, което оказва помощ по време на сложен интервал “, споделят девойките, които разказват парчето като „ задъхана поп балада “.

За лека нощ



В началото на ноември Андреа Бочели преиздава албума си “Si” със специфична удължена версия, в която се включва и неочакван посетител. След като в албума му към този момент участваха Ед Шийрън, Дуа Липа, Ели Голдинг и други, в този момент чуваме и красивите вокали на актрисата Дженифър Гарнър . Заедно с оперния реализатор в песента “Dormi Dormi Lullaby” тя пее на италиански и британски.

КИНО

Желязната маска от друга планета



Още не сме се сбогували с новата трилогия на „ Междузвездни войни “, а от Disney+ ни приготвят с фрагменти за това какво да чакаме от сериала, въодушевен от сагата, който стартира през ноември в платформата. „ Мандалорианеца “ ( “The Mandalorian”) споделя за наемник (от планетата Мандалора, откъдето са и други ловци на глави като Боба Фет и Джанго Фет), който извършва поръчки в разнообразни елементи на галактиката. Самоличността на основния воин ще стане ясна евентуално по-късно, само че към този момент знаем, че под костюма се крие артистът Педро Паскал („ Игра на тронове “, „ Наркос “).

Белокос и гибелен



Netflix прибавя още една мощна поръчка в портфолиото си с екранизация по книгите на Анджей Сапковски „ Вещера “ . Едноименната поредност стартира от 20 декември и наблюдава Гералт от Ривиа – ловджия на чудовища, който с изключение на тях, ще се сблъска с индивиди и би трябвало да оцелява дружно със мощна вълшебница и млада принцеса, която крие загадка. За да влезе в облика на Вещера, Хенри Кавил съблича наметалото на Супермен и хвърля оръжията от „ Мисията невъзможна: Разпад “, с цел да грабне сабя и постави белите коси на мутанта.

Уроци от предишното



Вече може да резервирате идния 14 февруари за „ Снимката “ – сантименталната драма идва тъкмо в Деня на влюбените, с цел да преплете истории от минало и настояще и укрепи вярата ни в любовта. Кристина Иймс е прочут фотограф , само че умирайки ненадейно, оставя на отчуждената си щерка Мей (Иса Рей) писмо и фотография. Те ще я подбуден към странствуване, което освен я кара да преоткрие майка си, само че я води при журналиста Майкъл Блок (ЛаКийт Стенфилд) . Скоро любовните истории на майка и щерка се преплитат, а Мей ще би трябвало да реши дали да повтори опита на майка си.

ОЩЕ

Елвис от Хаваи



Едва ли в миналото сте си представяли Джейсън Момоа като Елвис Пресли , само че му отива! Актьорът беше на посетители в хелоуинския епизод от предаването на Елън Дедженерис и провокира възторг с появяването си като Краля на рокендрола, само че с хавайски щрих във визията . Оказва се, че Джейсън е огромен почитател на Елвис Пресли, а това е вторият път, в който Момоа се маскира като него – първият път артистът е бил още при започване на кариерата си. А по какъв начин е изглеждал тогава, вижте от фотографията във видеото.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР