Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7

...
Ето я ежеседмичната доза парчета и трейлъри от последните 7
Коментари Харесай

Джъд Лоу търси отговори на мистериозен остров, Линдзи Лоън се завръща към музиката и още

Ето я ежеседмичната доза части и филмови откъси от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Завръщане към себе си



Линдзи Лоън изненада музикалната сцена с непредвиденото си завръщане. Новата ѝ ария се споделя “Back To Me” и е изповед за персоналните ѝ прекарвания, за която самата Линдзи споделя, че посвещава на преодоляното минало, „ преоткриването и приемането на себе си “. Това е първото ѝ парче от 2008 година насам – напоследък 33-годишната певица и актриса се занимава със личен клуб в Миконос, където беше сниман и един сезон на риалити шоуто „ Плажният клуб на Линдзи Лоън “.

Начало и край



Топлият глас на Алесия Кара сгрява слуха и на най-малките с песента си “I Choose” към нова анимация от Netflix. “The Willoughbys” , която излиза към края на месеца, ни среща с децата в семейство Уилъби, които вземат решение, че ще порастват добре и без родители, по тази причина скрояват проект да ги изпратят на отмора. Саундтракът, както и лентата, намират най-подходящото време да ни напомнят за същинския смисъл на най-близките .

Мило увещание



„ Само ти “ е петият сингъл на Любо Киров от албума му „ Както преди “. По музиката на песента работи с легендата Живко Петров, а текстът е дело на самия реализатор. Думите от парчето са главен акцент в анимираното видео , което демонстрира един ден у дома. „ Само ти “ е отлично попадение за саундтрака ни по време на карантина – влизаме в темп с него и си подсещаме, че всичко зависи от нас – освен в този момент, само че и постоянно.

КИНО

Между действителност и фикция



След „ Младият папа “ Джъд Лоу е с основна роля в още един сериал на HBO. „ Третият ден “ наблюдава в шест епизода прекарванията на Сам ( Джъд Лоу) и Джес ( Наоми Харис) , които идват на тайнствен остров по друго време с друга цел, а границата сред въображение и реалност стартира да се размива . Премиерата на минисериала трябваше да бъде през юни, само че и тя се подреди измежду отсрочените поради ковид - ще можем да я гледаме през есента, а нова дата следва да бъде оповестена.

Няколко истории и edna женитба



Романтичната комедия “Love Wedding Repeat” ни среща с Джак ( Сам Клафлин) , който се старае да провежда съвършения брачен ден за своята сестра . Събитието обаче се трансформира в злополучие, когато той би трябвало да се оправи с неканено бивше гадже на булката и две свои някогашни – една, която е разрушила сърцето му ( Оливия Мън) , и друга, която той е разочаровал ( Фрида Пинто) . Докато филмовият откъс ни дава чувство за „ Четири сватби и едно заравяне “, филмът в действителност е римейк на френския “Plan de Table” и можем да го гледаме от 10 април в Netflix.

Забранена обич



Мариан и Конъл са двама колежани в Дъблин, търсещи дружно отговори на въпросите, които идват със съзряването и търсенето на любовта . Двамата се влюбват, макар че видимо принадлежат към два разнообразни свята – той е известен, само че от оскъдно семейство, а тя е самотна и с родственици, чийто висок стандарт би трябвало да покрие. Романът „ Нормални хора “ получава своята екранизация с едноименен сериал от 12 епизода по Hulu в края на април.

ОЩЕ

Най-доброто лекарство



Понякога всичко, от което имаме потребност, са клипчета с бебешки смях . Този път ни ги дава Шоуто на Елън ДеДженерис и по-точно феновете, които са споделили свои домашни видеа с предаването. Резултатът заразява с най-безопасното нещо - положително въодушевление. Предизвиквам ви да не се разсмивате!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР