Парламентът прекрати пълномощията на Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС като народен

...
Парламентът прекрати пълномощията на Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС като народен
Коментари Харесай

В последните часове на парламента депутат от ГЕРБ подаде оставка

Парламентът приключи пълномощията на Драгомир Драганов от ГЕРБ-СДС като депутат по негово предпочитание. 

По предложение на Христо Гаджев (ГЕРБ-СДС) депутатите взеха решение да удължат законодателната част на съвещанието до привършване на дневния ред и по-късно да има парламентарен надзор.

Народното събрание отхвърли с 91 гласа " за ", 78 " срещу " и 31 " въздържал се " да включи в програмата си разглеждането на отчета за активността на краткотрайната комисия за следствие на корупционните практики в Агенция " Митници " и възможната роля на Асен Василев в тях. 

Парламентът ще разиска на второ гласоподаване промени в Закона за защитата и въоръжените сили на Република България и одобрение на интернационален контракт за Изменение и допълнение № 2 на интернационален контракт (LOA) BU-D-SAB „ Самолети F-16 Block 70 и обвързвана с тях поддръжка " (F-16 Block 70 aircraft and associated support) по програмата на Съединени американски щати за задгранични военни продажби. 

Предвидено е време за постоянен парламентарен надзор. В него се чака да вземат участие министрите Людмила Петкова, Виолета Касабова, Галя Кондева, Найден Тодоров, Петър Димитров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР