Ето ви класическа хибридна операция. Логично следствие на колебливата балансираща

...
Ето ви класическа хибридна операция. Логично следствие на колебливата балансираща
Коментари Харесай

След отказа на пилотите да летят де факто сме излезли от НАТО

Ето ви класическа хибридна интервенция. Логично разследване на неуверената " балансираща " политика в защитата на това държавно управление и персонално на Борисов.

Вече съумяха да обезвреждат българските Военноморски сили като актив на НАТО - отказахме да участваме в обща Черноморска флотилия на НАТО и да предоставим пристанищата си. За това всичко се изнесе в Румъния. Ще съмне и без нас - НАТО ще има военно наличие в Черно море, колкото и да се опъваме на това.

Сега обезвредиха и българските Военновъздушни сили - водачите отказали да летят, тъй като моторите нямали щемпел от производителя в Русия – т.е. ремонтираните в Полша мотори не са безвредни без печата на съветската МИГ корпорация!?

Утре ще решат, че на профсъюзни събрания на водачи и инженери би трябвало да утвърждават съперника - в случай че не е допустим няма да летят. Това е неприемливо в която и да е войска - незабавно следва уволняване, в случай че не и съд. Не инцидентно нямат право на митинг.

Нали помните хибридните вести, че българските военни по време на учения на НАТО отказвали да водят война против съветския съперник!?

Иначе е номер на президента - да се форсира решението в границите на сугестираното от него решение. Вменяват на водачите, че го вършат в името на това Военновъздушни сили да си получи парите за нов аероплан.

Този министър незабавно би трябвало да подаде оставка, поради тоталния си неуспех и подмяната на новите въоръжения с поправки на остарялата техника.

Но " решението " на Каракачанов и Борисов за ремонт на моторите в Русия е сантиментален опит за отсрочване на действителните решения..

За това - да преминем непосредствено на външен еър полисинг, до момента в който тези водачи намерят " разположението " си и в това време отидем на избор на нов аероплан.

Повтарям - отводът на водачите да летят е бойкот. Независимо от претекстовете. В цивилната авиация е възможно, не и в бойната.

Утре ще откажат да летят против съперник, тъй като им е другар.

Вие в случай че сте страна от НАТО какъв брой доверие можете да имате на сходни летци, че ще се бият паралелно с вас?

Военното контраразузнаване спи ли?

Ако не се вземат радикални дейности - де факто значи, че в България е осъществен прелом и де факто сме излезли от НАТО, защото Военновъздушни сили се отказали да се подчинят на държавното управление и на цивилното управление.

Коментарът е от профила на Илиян Василев във ”Фейсбук”.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР