Ето кои е причинил зверското меле край Варна Тежка катастрофа

...
Ето кои е причинил зверското меле край Варна Тежка катастрофа
Коментари Харесай

Зверска катастрофа! Смазани коли и много ранени СНИМКИ

Ето кои е предизвикал зверското меле край Варна

Тежка злополука е станала в региона на Цирковата площадка във Варна. Шест коли са се блъснали, пътят е затворен, предава Канал 3. На мястото има пожарни и кола за спешна помощ.

Според свидетел, жена с дете в колата не стопира на “Стоп ” с превишена скорост, идваща от “Мол Варна ” и се обръща върху другите коли. Случката се разиграва на бул. “Сливница ” – Посока “Тих труд ”, до Цирковата площадка.

Четирима души са потърпевши при злополука сред шест автомобила на кръстовището при булевардите " Сливница " и " Христо Смирненски ". Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР-Варна.

Около 16.40 часа е постъпил сигнал за пътнотранспортно произшествие, зародило на кръстовището на бул. " Сливница " и бул. " Христо Смирненски ".

На място има полицейски екип, който обяснява аргументите и събитията за възникването на случая, както и какъв брой тъкмо са колите участващи в злополуката. Според първичната информация става дума за конфликт сред 6 автомобила, като има и четирима души, отведени за обзор в болнично заведение.

От ОДМВР-Варна приканват при опция, водачите на коли да заобикалят горепосоченото кръстовище.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР