Ето какво разказа Славов, след като ни изпрати сигнала си

...
Ето какво разказа Славов, след като ни изпрати сигнала си
Коментари Харесай

България Изтръпна! Смъртна Заплаха За Премиера Бойко Борисов! За Ужас На Всички Въоръжен Полицай Е

Ето какво описа Славов, откакто ни изпрати сигнала си и кореспондент се свърза с него, написа Пик.

- Г-н Славов, по какъв начин се стигна до случая, при който е бил застрашен от страна на служител на реда животът на премиера Бойко Борисов?

- От Нова Загора съм и бях на посетители при мой сътрудник Румен от София. Спряха ни на инспекция катаджии с една патрулка в " Обеля " от 9-то РПУ. И когато си дадох документите, единият от тях без никаква причина стартира да приказва за политика и скочи против премиера Бойко Борисов.

- Какви бяха думите му?

- Каза да сляза от колата и изясни какво ми е нарушаването. Аз му споделих да ми написа акт, щом счита по този начин. Забелязах обаче, че няма железен знак на униформата си, с който се разпознава с номер, тъй като желаех да го запиша.

- Но по какъв начин се стигна до тези закани против премиера?

- Питах го за номера и той взе да ми приказва, че не сме били народ, щом още веднъж сме избрали Бойко. Аз му споделих, че всеки има право да гласоподава.

Той се ядоса: Кой ще гласоподава, бе? Ще видите ние по какъв начин ще се организираме и къде ще отиде. Влади Горанов ни понижи заплатите, тъй като са изгубили изборите. За разстрел! Ако го видя Бойко, в случай че го срещна, ей с тоя револвер ще го гръмна Бойко! "

Това му бяха думите и размахваше револвера. Три пъти извади тоя револвер и го развяваше пред мене.

Тогава сътрудника ми Румен слезе от колата и му сподели какъв брой доста неща е направил Бойко за България. Той споделя, че не го интересували тия работи, тъй като нямали коли, патрулки, нямали заплати. А аз знам, че им усилиха заплатите. Срещам непрекъснато и нови патрулки. Казах му, че пребивавам в Нова агора и даже там са нови патрулките.

Той отново крещи: " Мен тази работа не ме интересува. Трябва да ги измитаме. Сега ще видят какво ги чака от нас ". Другият му сътрудник като видя какво става, сподели да ни върне документите.

Тогава аз възпламених колата и извиках на сътрудника ми да тръгваме. Ходихме до Костинброд и на връщане видяхме същата патрулка под моста на " Обеля ". Намалихме да видя номера и да го запиша, че преди този момент забравих и слушам отново същите работи, че си приказва на хората, които беше спрял: " Тоя да го махаме! Какъв е тоя Бойко, бе "!

Аз незабавно побързах да запиша номера и дори ми е на една кутийка с хапчета за стомах.

- Как изглеждаше този служител на реда?

- Беше с обръсната глава, наедрял и мускулест. Другият служител на реда беше с шапка и той си мълчеше. Даже нищо не сподели, когато сътрудника му самичък си призна,че са им увеличените заплатите и взимат по 1300 лева и страната им ги заплаща и осигуровките.

Колегата ми Румен го попита кой набор е,че е толкоз неудовлетворен и той сподели, че е 70-ти набор.

Нека Министерство на вътрешните работи да видят кой е бил на промяна от 9-то РПУ през вчерашния ден към 13-13,20 ч. ще го видят кой е. Искам да стане ясно и да създадат нещо, тъй като подобен човек не може да работи в Министерство на вътрешните работи. Какво ще стане, в случай че го пратят да охранява някое мероприятие? Ще изпозастреля хората.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР