Ето какво написа Биков: “Това са измененията в Изборния кодекс,

...
Ето какво написа Биков: “Това са измененията в Изборния кодекс,
Коментари Харесай

Тома Биков отговори на Слави: Г-н Трифонов, времето за аплодисменти свърши

Ето какво написа Биков:

“Това са промените в Изборния кодекс, които Народното събрание приема преди изборите за президент през 2016 година. Няколко текста, които съгласно Станислав Трифонов са минали небрежно. Не знам по какъв начин можеха да минат по-бавно в случай, че са чисто механически.

А Станислав Трифонов и воденото от него и Румен Радев Отечествен фронт, изтърбушиха целия Изборен кодекс за същото време. Г-н Трифонов, времето за овации свърши. Кажете на господин Тошко да измисли някакъв по-оригинален статус, който да прикрие, това което вършиме и това, в което участвате.

Поздрави!”.



Повод за мненията по повод бързината на признатите изборни промени през 2016 година е постът на самият Трифонов по-рано през днешния ден, в които водачът на “Има подобен народ” показа последователност на събитията, а точно:

“На 21.10.2016 година в деен избирателен интервал е импортиран общ Законопроект за изменение и допълнение на Изборния кодекс. Дадени са три дни за оферти сред първо и второ гласоподаване. Законът е признат на 26.10.2016 година След Указ на президента Плевнелиев от същия ден - 26.10.2016 година, измененията са обнародвани в брой 85 на “Държавен вестник” от 28.10.2016 година А седмица по-късно по новоприетите правила дори се създават избори! Грях, срамотия, осквернение?”.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР