Ето какво каза г-жа Брейвърман, кои аспекти от нейните коментари

...
Ето какво каза г-жа Брейвърман, кои аспекти от нейните коментари
Коментари Харесай

Какви бяха коментарите на Суела Брейвърман за бездомните и грубо спящите хора?

Ето какво сподели госпожа Брейвърман, кои аспекти от нейните мнения провокираха отвращение - и някои от отговорите, които получи от сътрудници политици.

Какво сподели госпожа Брейвърман на X

Изявлението на министъра на вътрешните работи, което тя показа на X в събота, гласеше: „ Британският народ е съчувствен. Винаги ще поддържаме тези, които са същински бездомни.

" Но не можем да позволим нашите улици да бъдат завладяни от редици палатки, заети от хора, доста от които от чужбина, живеещи на улицата като избор на метод на живот.

" Освен в случай че не стъпим в този момент, с цел да спрат това, английските градове ще тръгнат по пътя тук-там в Съединени американски щати като Сан Франциско и Лос Анджелис, където слабите политики доведоха до детонация на престъпност, приложимост на опиати и бедност.

Суела Брейвърман е изправена пред отрицателна реакция, откакто сподели, че грубият сън е „ избор на метод на живот "

" Никой във Англия не би трябвало да живее на палатка по нашите улици. Има варианти за хората, които не желаят да спят жестоко, и държавното управление работи с локалните управляващи за подсилване на цялостната поддръжка, в това число лекуване за хора със взаимозависимост към опиати и алкохол.

„ Това, което желая да спра, и това, което спазващото закона болшинство желае да спрем, са тези, които предизвикват стеснение и страдалчество на други хора, като опъват палатки на публични места, нападателно просят, крадат, вземат опиати, изхвърлят отпадъци и оскверняват нашите общности. “

< p> Какво сподели министърът на вътрешните работи на Sky News

Говорейки извънредно за Али Фортескю от Sky News в събота, госпожа Брейвърман в допълнение изясни проектите си да спре бездомните хора да спят в палатки.

Али Фортескю: „ Нека поговорим за известията, че планирате да ограничите бездомните хора да употребяват палатки. Защо гледате това? “

Суела Брейвърман: „ Слушайте, британците са състрадателна нация и, несъмнено, би трябвало да създадем всичко належащо, с цел да подкрепим тези, които са същински бездомни.

„ Но в това време би трябвало да сме сигурни, че няма да тръгнем по същия път като някои градове в Съединени американски щати, като Сан Франциско или Сиатъл, където животът на палатка се трансформира в избор на метод на живот и с това докара до приложимост на опиати, престъпност и антисоциално държание. “

Али Фортескю: „ Говорите за избор на метод на живот... сигурно това е нещо, което хората вършат от обезсърчение, а не избор на метод на живот?

Суела Брейвърман: „ Както споделих, ние ще помогнем на тези, които са същински бездомни.

„ Не може да бъде вярно, че елементи от градовете ни са разрушени и покварени от гледката и потреблението на палатки.

„ Няма потребност да се употребяват палатки за настаняване във Англия на 21 век. Това носи престъпност, носи приложимост на опиати, в доста случаи носи принуждение в общностите. “

Ответната реакция

Много хора с опит с бездомност и недодялан сън споделиха своите възгледи по отношение на обществените медии, акцентирайки, че вместо избор на метод на живот, те ненадейно са се оказали без къде да живеят, откакто са изостанали със сметките или са изгубили работата си. мненията на министъра на вътрешните работи.

Той гласи: „ Нека изясним: животът на улицата не е „ избор на метод на живот “ – това е знак за неуспех на държавната политика.

„ Не човек би трябвало да бъде осъден за това, че е безприютен. Криминализирането на хората за това, че спят на палатки и превръщането в закононарушение за благотворителните организации да им оказват помощ, е недопустимо.

„ Извънредната обстановка с жилищата се свежда до това, че хората не могат да си разрешат живеете на всички места. Настоящият сюжет:

Частните наеми са най-високи за всички времена. Изселванията се усилват и рецесията с разноските за живот продължава

„ Това, съчетано с десетилетия крах на държавното управление да построи същински налични обществени домове, е това, което води до рекордни равнища на бездомността и оставянето на хиляди хора на улицата.

" Правителството даде обещание да постави завършек на грубия сън, само че не извършва задачата. "

Правителството наподобява се дистанцира от Коментарите на госпожа Брейвърман, която сподели на Кей Бърли тази заран, че „ не е наложително да употребява езика на „ избор на метод на живот “, тъй като аргументите за бездомността са „ комплицирани и разнородни “. латентен

Г-жа Коутиньо сподели, че в мненията си госпожа Брейвърман е „ отличила, че доста хора, които се озовават в тази позиция, се борят, да вземем за пример, с проблеми със зависимостта “.

„ И тя не беше приказваме за тези хора ", добави тя.

" Мисля, че най-важното е, че за всички тези хора, това, което желаеме, е да имат топъл дом, покрив над главите си. < /p>

„ Защото в последна сметка да спиш по улиците, да се вкопчиш в този метод на живот, това не е живот за никого. “

Притиснат дали госпожа Брейвърман е „ сбъркала “, министърът на енергетиката отговори: „ Така че Мисля, че тя говореше за разнообразни неща.

„ Тя призна, че има хора, които просто, разбирате ли, се нуждаят от нашето съчувствие. Те се борят с неща като пристрастяване. Имат потребност от помощ и поддръжка. И тъкмо това са проектите, апропо.

" Но тя също по този начин приказва за хора, мисля, които досадно просят, които работят в проведени групи.

" И Мисля, че е вярно да се уверим, че извеждаме хората от улиците в безвредно настаняване и също по този начин да подсигуряваме, че нашите квартали също се усещат безвредни за хората. "

В отговор на първичните туитове на министъра на вътрешните работи, Депутатът от Лейбъристката партия Джес Филипс сподели: „ Брат ми беше тежък сън, за разлика от Суела Брейвърман, той посвети живота си в символ на признателност на обстоятелството, че към момента го има, в работа и помощ на другите.

„ Той би бъдете по-добър вътрешен министър от нея, само че още веднъж картонена кутия би била по-добър вътрешен секретар от нея. “

Депутатът от Либералните демократи Алистър Кармайкъл сподели: „ Това е мрачна политика на едно обезверено консервативно държавно управление, което знае, че дните са преброени.

„ За Брейвърман е ново ниско равнище да криминализира благотворителните организации за бездомни единствено за това, че се пробват да запазят уязвимите хора на топло и изсъхнало през зимата.

„ Британската общност събира милиони лири за бездомни хора по това време на годината и отговорът на държавното управление е да криминализира тези благотворителни организации, които се пробват да оказват помощ.

„ Тази политика няма да направи нищо, с цел да спре грубия сън и ще остави уязвимите хора да се изправят пред суровото време условия без никакъв заслон. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР