Ето каква ще е съдбата ви според народните вярвания и

...
Ето каква ще е съдбата ви според народните вярвания и
Коментари Харесай

В понеделник се раждат късметлии, a в събота - защитени...

Ето каква ще е ориста ви съгласно националните вярвания и деня, в който сте родени

Родените в понеделник ги чака дълъг и благополучен живот

Понеделник е първият ден от седмицата и се смята за най-щастливият. Смята се, че детето, което ще се роди в понеделник, ще има дълъг и сполучлив живот. С този ден стартира нова седмица, а съгласно вярванията този ден е съвършен за започване на каквато и да е работа. Господ е почнал основаването на света в понеделник, тъй че по тази причина е добре човек да стартира значими неща навръх този ден.

Вторник - не носи шанс

Вторият ден от седмицата се счита за най-некъсметлийски, по тази причина хората, родени в този ден няма да имат елементарен живот. Във вторник, съгласно вярванията и вълците пазят козината си повече от другите дни. На този ден не е добре да се стартира някаква работа, тъй като е кутсузлийски, тъй че и работата ще върви на зле и няма да приключи добре.

Сряда - родените на този ден ги чака здраве

На този ден може да стартирате нови неща и да тръгнете на път. Смята се, че бебетата, родени в сряда ще бъдат здрави. Дете, което е проходило в сряда, ще бъде щастливо и богато.

Родените в четвъртък ще са щастливи и сполучливи

За четвъртък се споделя, че е благополучен ден. Дете, което се роди на този ден, ще бъде щастливо и сполучливо в живота. На този ден в предишното е започвала сезонната работа на полето, смятало се е, че е добре да се отиде да се изиска ръката на обичаната жена. Вярва се, че работата на полето и браковете би трябвало да бъдат уговаряни в четвъртък, защото се счита, че е това е ден на изобилие и обилие.

Петък - не носи доста шанс

Петък, съгласно националните вярвания, е един от нещастните дни. Смята се, че в петък човек най-лесно може да се трансформира в цел на " демонични сили " и по тази причина на този ден не би трябвало да се стартира никаква работа. На този ден не би трябвало да се потегля на път, а детето, родено на този ден, съгласно вярванията няма да има доста шанс в живота.

Събота - родените на този ден имат мощна вътрешен глас и са предпазени против вълшебства

Често събота е ден, който е отдаден на мъртвите. На този ден човек би трябвало да бъде деликатен, с цел да не се случи някакво зло. Дете, родено в събота ще бъде особено, а и точно по тази причина ще бъде предпазено от " неприятни същества ". Вярва се, че родените на този ден имат мощно изразена вътрешен глас, далновидни са и могат да видят това, което другите не могат. В доста вярвания се загатва, че точно децата, родени в събота имат опция да открият елементарно заровено имане и да станат богати и съумели хора.

Родените в неделя са щастливци, няма да работят доста

Неделя е ден за отмора. Господ, съгласно християнските вярвания шест дни създавал света и тогава на седмия - неделя, седнал да си почине и да порадва на плодовете на своя труд. Поради това има доста вярвания свързани с този ден, които се отнасят за отмора и превозване на времето със фамилията. Човек, роден в неделя ще бъде извънредно благополучен, счита се, че ще живее в обилие и няма доста да работи.

e-zdravey.com
тагове поверия раждане ден от седмицата
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР