Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих

...
Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих
Коментари Харесай

Ето как успях да привлека пари с банкнота, която намерих на улицата

Ето по какъв начин съумях да привлека пари с банкнота, която открих на улицата

Наскоро, една вечер, в противния дъжд, се връщах доста изтощена от работа, потънала в мисли за това, от кое място да намеря пари за идната вноска за преносимия компютър, а ще взема заплата чак след 3 дни.

Отново би трябвало да употребявам кредитната карта. Не мога да се оправя с ръководството на финансите ми!

Точно тогава пред мен видях банкнота, сгъната на половина и с ластик. Изцяло нова и изцяло суха, макар че на всички места беше мокро и мръсно.

Щях да я подмина, само че след това си спомних историите на баба за това какво да върша, в случай че намеря пари.

Противно на това, което споделят мнозина, че не трябва да се взимат пари и пръстени, открити на улицата, баба ми твърдеше, че несъмнено би трябвало да ги вземем, само че да се придържаме към избрани правила, тъй че да не си навредим.

Не би трябвало да слагате монетите и банкнотите в портфейла си, а просто в джоба или чантата, с цел да ги занесете вкъщи, избършете ги с влажна забрадка и ги поставете на масата под покривката, уверете се, че са с портрета нагоре и ги оставете там, с цел да привлечете още пари в къщата. Не ги харчете, даже и да се изкушавате!

Ако намерите пръстен също може да го вземете, само че никога не го слагайте на пръста си. Изплакнете го под течаща вода и го сложете на копринен конец или евтина верижка и го закачете на прозореца или на вратата. Тази верижка ще затвори кръга и цялата остаряла сила на пръстена и няма да пусне шанса и щастието да излязат от къщата.

Родителите ми имат златен пръстен с алено камъче, който откриха в морето. Вярвате или не, в никакъв случай не съм чула през живота си, мама и баща да се карат – те живеят, както се споделя, като сродни души!

Баба ми също споделяше, че перата, които намерите също носят благоденствие. Носете ги в чантата. А перото, което лети право пред лицето ви, би трябвало да го хванете и поставите в чантата. Проверено – парите идват бързо.

И още един съвет – в случай че малко коте изтича при вас, то би трябвало да го вземете със себе си. Това е обръщение, изпратено от горната страна, че то ще ви отбрани от нещо неприятно и рисково!

Но в случай че котката е стара, не я вземайте, а й дайте нещо за ястие. Но в случай че котката идва няколко пъти – това е знак! Котката би трябвало да пристигна и да влезе в къщата сама.

Така че, взех банкнотата – занесох я вкъщи, почистих я и я сложих под покривката. И чудесата започнаха да се случват!

Няколко дни по-късно в супермаркета нещо ме накара да си купя билет от лотарията! Никога преди не съм го правила.

Билетът завоюва – оптималната сума! Получих парите на идващия ден, погасих остатъка от заема и най-после закрих кредитната карта!

След това в онлайн магазина направиха отстъпка за роклята, която в действителност харесах, само че на цена, която не можех да си разреша. Беше останала последната численост и получих 70% отстъпка! Беше моя размер.

И тогава получих предложение за работа със заплата, два пъти по-висока от актуалната, в офис, близо до къщата ми!

Може би всичко е съвпадане, само че животът ми се промени към по-добро!


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР