Ето как изглежда подреждането сега, според социологическите проучвания, на предстоящите

...
Ето как изглежда подреждането сега, според социологическите проучвания, на предстоящите
Коментари Харесай

Демократите нямат шанс на изборите за Сенат през ноември 2022 г.

Ето по какъв начин наподобява подреждането в този момент, съгласно социологическите изследвания, на идните избори за Сенат през ноември 2022 година

Демократите нямат късмет.

И в действителност от шест места „ в играта “ (toss-up), пет на процедура към този момент са изгубени от демократите. Освен това в " Демократичния " Колорадо битката е доста тежка, там още нищо не е решено. Така че, в случай че не се направи нещо изключително, Сенатът ще стане републикански.
И невероятното съвсем несъмнено ще бъде опитано.



А ето по какъв начин наподобява подреждането на долната камара на Конгреса, Камарата на представителите.

Тук картата на пръв взор е по-малко информативна. Но единствено на пръв взор. Там са маркирани (оцветени) единствено тези щати, в които са минали или предстоят спортни първоначални избори, както и където първичните избори са отворени или където се чака „ непредвидена “ смяна в партийността на място в Конгреса. Освен това " оцветени " са областите, а не щатите като цяло. Ето за какво картата наподобява толкоз " празна ".

По един или различен метод за болшинство в Камарата на представителите са нужни 218 места. А републиканците към този момент съвсем са ги обезпечили. Ако не се направи нещо изключително.

А невероятното или изключителното съвсем несъмнено ще бъде опитано.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР